нашите сайтове - сп. Мениджър сп. Обекти Мениджър на годината Новите родители Зеленият кръг

Седмичен хороскоп: Звездите за бизнеса от 5 до 11 октомври

Shutterstock

Това е седмица, в която всеки трябва да бъде фокусиран в максимална степен във важните си цели. Процесите, които се активираха през месец  март, от тази седмица ще получат нова посока, а в други случай застоят ще бъде заменен с движение.

Трите планети: Юпитер, Плутон и Сатурн, които предизвикаха всеобща промяна в начина ни на живот отново са в директен ход. Възможните ситуации са: възстановяване на процеси, които бяха активни през март, април, май с цел довършване и финализиране;  или пък  възможност за ново развитие след дългия период на анализ и преоценка и подреждане на приоритети.

Ретрограден Марс до голяма степен ще повлияе на активността и инициативността, но тя е необходима там, където човек е уверен, сигурен и знае какво иска. Времето за активно действие е ограничено от Меркурий, който от 14 октомври до 3 ноември включително е ретрограден.

Известно е, че периодите на ретрограден Меркурий внасят промени в нормалния работен ритъм, ежедневието, комуникацията, търговията, покупките на техника, подписването на договори и нови начинания. Но, когато човек е информиран и  има знанието, може той да въздейства, а не да търпи последствия от въздействие.

ОВЕН

Водеща тема и през тази седмица ще бъдат вашите отношения с  лични и делови партньори. Разминаване на гледни точки, различни интереси, липса от ваша страна на достатъчно време за партньора или конфликт на интереси с тези, които работите, ще усилят напрежението. Анализирайте и преценете, ситуацията може да се усложни при ретроградното движение на Меркурий.  Процеси, които са активни от второто тримесечие на годината, свързани с вашата работа, социално или кариерно развитие могат да се активират отново. Ако досега сте си направили анализ на вашето поведение и действие, можете да повияете през седмицата в максимална степен. Възможно е забавяне и противодействие. Пазете се от пренапрягане и изтощение. Защитете финансовите си интереси, избягвайте екстравагантни покупки, импулсивни разходи и вложения. В максимална степен взаимодействайте, преговаряйте, изразете своята позиция преди да вземете окончателни решения.

ТЕЛЕЦ

Засиленият информационен поток през седмицата ще ви помогне чрез нова информация, взаимодействия, разяснителни разговори да повлияете на вашите избори и цели. Възможни са непредвидени ситуации, животът ви се променя, а пластовете се пренареждат. Ако към вас се връщат  ситуации от минал период, то те  са част от процеса. Различията между вас и вашите партньори ще ви накарат да търсите баланса и вярната посока. Продължава тенденцията, зададена от предходната седмица, постигане на баланс в начина ви на живот чрез разпределяне на време и отговорности между вашите работни и лични интереси. Месецът ви предоставя добри възможности да повлияете на тези работни процеси, които се нуждаят от преразглеждане, а целта е постигане на компромис и създаване на хармонична среда. Всяко положено усилие ще дава положителни резултати в бъдеще. Ключова тема ще бъде търсенето на решения и постигане на стабилност във финансово отношение. Повишете себеоценката си, това ще повлияе в максимална степен.

БЛИЗНАЦИ

Ситуации от минал период, свързани с работни процеси, начин на живот, могат да бъдат възстановени през тази седмица. Някои процеси могат да бъдат завършени сега, но други ще се нуждаят от повече време. Предизвикателства възникват между вас и партньорите ви в личен и делови план. Част от въпросите са свързани с процеси от второто тримесечие на годината. Сега можете да повлияете чрез усвоена нова информация и промяна в подхода. Периодът е благоприятен за собствениците на бизнес, творческите личности, политиците. Използвайте красноречието си и умението да убеждавате, ще постигнете добри резултати. Бъдете активни в максимална степен, задействайте тези събития, които са на дневен ред, от следващата седмица вашият планетен управител Меркурий е ретрограден и това ще забави и ограничи действията ви. Уловете енергията, насочете вниманието си, усилията си към нещата, които ви радват, които ви даряват с красота и зареждат с любов. За някои месец октомври ще поднесе романтични изненади.  За други това могат да бъдат радостни събития, свързани с вашите деца  или подобряване на взаимоотношенията ви с тях.

още от Хороскоп