Затвори
нашите сайтове - сп. Мениджър сп. Обекти Мениджър на годината Новите родители Зеленият кръг

Седмичен хороскоп: Звездите за бизнеса от 5-ти до 11-ти август

 Предстои ни една силна и в по-голямата си степен положителна седмица. След дългия период на ретроградно движение на Меркурий, това е първата ефективна седмица. След периода на равносметка и анализ настъпва времето за активно действие. Това е седмицата, в която е поставен силен акцент върху това, което обичаме. Засилената енергия на зодиакалния знак Лъв ще увеличи прилива на ентусиазъм, желанието за самостоятелност, лидерство, стремеж към себеосъществяване.

Тези, които са готови със своите идеи и проекти могат да стартират.  За други това е силна седмица за активни почивка и забавления.

Кой ще работи и кой ще се забавлява повече?

ОВЕН

Предстои ви силна и успешна седмица. Като лидер на зодиака на вас се пада честта да получите даровете на живота.   За собствениците на самостоятелен бизнес, спортистите, творците настъпва един силен положителен период. Една част от времето ви ще бъде заета с нещата, които обичате и харесвате да правите, но в другата до голяма степен ще се наложи да обърнете внимание на вашите партньори. Ако ретроградния Меркурий е внесъл напрежение в отношенията ви, сега е момента, когато с компромисни решения можете да подобрите партньорските си отношения. Балансът ви е необходим, за да получите подкрепа, която може да бъде, както морална така и материална. Бъдете смели, предприемете правилни действия, които ще ви донесат добро развитие в бъдеще. За останалите представители на знака, седмицата е подходяща за активна почивка с любимите ви хора.

ТЕЛЕЦ

При вас стабилните и трудолюбиви представители на зодиака, месец август се очертава месец на ремонтни дейности и обновления в дома. Ще се наложи да положите усилия, за да поддържате равновесието в живота си. Донякъде успокоително може да ви подейства разбирането, че всяко усилие бива възнаградено. Домът и взаимоотношенията с членовете на семейството ви са важни за вас теми, сега е момента да намерите време за тази значима област, която ще ви дари с комфорта, от който се нуждаете. За други това е седмица, в която могат да положат повече грижи за здравето си, най-вече взимане на превантивни мерки. Отношенията с партньорите също ще ви вълнуват, не винаги с тях сте на една вълна, но ако успеете да ги ангажирате с домашни задължения, комфорта ви ще бъде сигурен. Ако възникнат конфликти, причина може да бъде ваше прибързано поведение. Планетните влияния ще ви карат да бързате и да бъдете по-активни, Уран ще ви направи по-нервни и неспокойни. Овладейте тези състояния, защото могат да внесат сериозни нарушения във вашите взаимодействия с околните. Занимания като фитнес или йога могат до голяма степен да ви хармонизират.

още от Хороскоп