Затвори
нашите сайтове - сп. Мениджър сп. Обекти Мениджър на годината Новите родители Зеленият кръг

Седмичен хороскоп: Звездите за бизнеса от 6 до 12 април

Снимка: Shutterstock

Тенденцията, която беше зададена от новата ситуация, свързана с пандемията Covid-19, ще продължи да бъде определяща и да направлява хода на събитията и през тази седмица. Първата половина на месец април ще бъде свързана с най-горещите новини, най-трудните действия и най-обезпокоителните съобщения.

През тази седмица предстои пълнолуние в нощта на 8 април. До пълнолуние събитията се развиват с изключителна сила.

 Освен пандемията, която промени начина ни на живот, редом с нея върви и промяна, свързана с икономиката и политиката на световно ниво. Преразпределение, разместване на пластове и приспособяване с цел запазване на съществуващото са насоките на развитие в това отношение. Напрегнатият аспект между Сатурн, Марс и Уран ще продължи и през тази седмица - недоволството ще се увеличава, а новото в лицето на промяната ще среща съпротива и желанието за запазване на стария ред, който е добре познат и сигурен.

Седмицата ще бъде белязана от сериозна промяна във финансовия сектор.  Решаване на въпроси, свързани с финансовата стабилност, реда и оцеляването ще бъдат водещи. Ще се увеличава напрежението в междуличностните отношения.

И през тази седмица е добре да се спази правилото „Останете си в къщи!“ Но дори и под карантина, животът продължава. Той ни поднася ценни прозрения, активира въображението,  интуицията, подпомага процесите на освобождаване от старата форма на живот и създава предпоставки за изграждане на нова визия в  по-съвършен сценарий.

ОВЕН

През тази седмица събитията до голяма степен ще следват посоката, която сте задали, но и ще бъдат направлявани от общия фон, или от вашите партньори. Пълнолунието ще изостри неразрешени въпроси между вас и партньорите ви в личен и делови аспект. На този етап можете да  направите преоценка, а чрез толерантно и дипломатично отношение да укрепите тези партньорства, които ще намерят своето място в плановете ви за вашето бъдещо развитие. Звездите ви предоставят възможности за неочаквани приходи, откриване на нови начини за подобряване на финансовото ви положение. Увереността, енергията ви са повишени, желанието за диалог също, а пионерският ви дух ще ви помогне в тази нова обстановка да се ориентирате безпогрешно. При някои от вас самата ви дейност ви предоставя нови изключителни възможности за генериране на печалби. Бъдете предпазливи относно вашите планове. Възможна промяна в приятелския кръг.

ТЕЛЕЦ

За някои представители на знака важна остава темата, свързана с вашите работни процеси. Обстановката изисква приспособяване, преструктуриране или слагане на край на съществуващ работен процес. Април е сложен месец за вас. Събитията ви показват една нова посока, за която е възможно все още да не сте достатъчно добре подготвени. Ако не знаете накъде и как да поемете в този период, си останете в къщи, намерете повече време за себе си и подредете приоритетите си. След 20-ти април ще имате по-голяма яснота относно решенията, свързани с вашето бъдеще. В дните около пълнолунието се предпазвайте от конфликтни ситуации на работното място или с вашите партньори. Не се конфронтирайте с вашите шефове. Натоварването към вас е голямо, отделете време, за да си върнете хармонията и да запазите здравето си. Приоритетите ви се променят. 

БЛИЗНАЦИ

В сравнение с останалите знаци, вие сте по-гъвкави и адаптивни към промените. Април месец е с наситена въздушна енергия в сравнение с март, когато преобладаваше стихията земя. Сега, през април се диша по-леко в пряк и преносен смисъл. Венера, планетата на щастието, любовта, възможностите, връзките транзитира през знака Близнаци. Една изключителна новина за вас: Венера ще остане във Близнаци от 4-ти април до 8-ми август, много дълъг период поради своето ретроградно движение. Вашият чар и магнетизъм ще повлияят силно на  успехите ви, връзките, контактите, взаимодействието и интелектуалният обмен. Създадената ситуация ще ви помогне да поставите едно ново начало в живота си, което ще повлияе и върху бъдещето ви развитие. Възможностите пред вас са свързани с овладяване на нови иновативни методи, технологии и прилагането им във вашата дейност или при взаимодействие с групи. Феновете и последователите ви ще се увеличават. В дните около пълнолунието са възможни ситуации, които бързо ще ви придвижат напред към обединяване на творческите ви умения и канализирането им в една нова посока.

още от Хороскоп