нашите сайтове - сп. Мениджър сп. Обекти Мениджър на годината Новите родители Зеленият кръг

Седмичен хороскоп: Звездите за бизнеса от 6 до 12 декември

Shutterstock

Седмица на активни действия насочени към нещо ново, различно или преобразяване на съществуващото с цел постигане на по-добри резултати, разширение и развитие. Седмицата е първата след Новолунието и затъмнението в знака на целите, бъдещето и разширението, Стрелец.

Това е едно от най-силните новолуния, което е подходящо за социални преобразования, промени и поставяне на нови цели. Със своята енергетика то налага и предоставя подходящи условия за промени в законодателния сектор, в международните  отношения, обучението и квалификация, мирогледа, международните пътувания. Тази и следващата седмици са важни и определящи в конкретните действия в областта на социалното дело, финансовите  и държавни институции, преразпределяне на паричните потоци.

Събитията, които се активират около новолунието, което беше под знака на пълно слънчево затъмнение ще внесат промени, които ще се развиват в следващите шест месеца и ще определят посоката в първата половина на  2022година. Положителни резултати ще бъдат постигнати ако действията са целенасочени и конструктивни.

През тази и следващата седмици се постарайте да получите подкрепата на вашите шефове, авторитети, да се утвърдите в колектива, в който работите.

Седмицата за различните зодии:

ОВЕН

Седмицата е изключително важна и определяща хода на събитията за един по-дълъг период от време. На фокус е вашето кариерно и социално развитие. Приливът на ентусиазъм, увереност и желание за успех са сериозен мотив за постигане на по-високи резултати. И през тази седмица ще имате възможност да затвърдите авторитета си в колектив, да заемете по-престижни обществени позиции, да въздействате на доходите си в положителен аспект. Важно е да бъдете инициативни и да не пропускате възможностите, които идват към вас. Една част от тях могат да бъдат свързани с предложения за нови партньорства. Сега е моментът да определите целите си за идващата година. Правилните цели са тези, които ви носят растеж, развитие и положителни резултати. Действията ви е необходимо да бъдат съобразени с приоритетни теми и цели. Покажете своята висока квалификация, професионализъм, ако е необходимо повишете знанията си чрез курсове и обучения.  Избягвайте съмнителни предложения и сделки. Внимавайте на кого се доверявате.

ТЕЛЕЦ

Новолунието от края на миналата седмица, което беше със слънчево затъмнение  насочи вниманието ви върху вашите основни приоритети. Тази тема ще бъде определяща през цялата следващата година. В основен приоритет ще се превърне финансовото ви състояние като резултатите до голяма степен ще бъдат свързани с вашите лични качества, професионализъм, но и от подкрепата  на деловите ви партньори или личности, които са ваши благодетели. В следващите седмици и първото тримесечие на идващата година е възможно в живота ви да се появят нови хора, които ще окажат сериозно влияние върху кариерното ви развитие и финансово благосъстояние. Ако през предходните седмици са възникнали конфликти с вашите постоянни партньори, то те ще продължават да се развиват и през тази седмица. Отделете време, за  да обсъдите съвместното си развитие в бъдеще. Дипломатично и настроено към компромиси отношение от ваша страна ще даде положителни резултати в бъдеще. Доверете се на интуицията си, възможно е лесно да се подведете или да бъдете излъгани.

БЛИЗНАЦИ

Седмицата е наситена с работни ангажименти. Продължава силната ви натовареност в професионално отношение. Високата активност от ваша страна ще ви донесе  по-сериозни и положителни резултати в бъдеще. През целия декември имате чудесни възможности за растеж и разширяване на дейността. Сега е моментът, в който на база придобитите от вас опитност и професионализъм, постигнати резултати може да определите своите по-дългосрочни цели. Важно е да бъдете инициативни и да предприемете конкретни действия. Някои от вас могат да постигнат по-високи резултати ако повишат квалификацията си, усвоят нови знания или насочат вниманието си към чужбина и работа с чуждестранни компании. В периода до 21 ви декември друга фокусна тема са вашите партньорски отношения в личен и делови аспект.  През тази седмица имате чудесната възможност да проведете важни и неотложни разговори по теми, които засягат общите ви интереси. Бъдете отворени за нови взаимодействия, те ще подействат обновяващо на дейността ви и развитието ви.

още от Хороскоп