Затвори
нашите сайтове - сп. Мениджър сп. Обекти Мениджър на годината Новите родители Зеленият кръг

Седмичен хороскоп: Звездите за бизнеса от 6 до 12 май

Снимка: Shutterstock

Започва първата седмица от новия лунен месец. Всяко Новолуние ни дава възможност да навлезем в определена сфера от живота си по един нов, по-осъзнат и успешен начин.

Новолунието в Телец, което беше на 5 май, ще определи основната посока не само през седмицата, но и през месеца. Действията ни ще бъдат насочени към стартиране на дейности, проекти, които ще дадат възможност за подобряване на финансовото състояние.

Търсене на варианти и постигане на стабилност в различни области от живота ни са водещите цели през седмицата. Вселената ще ни съдейства и подкрепя в тези начинания.

Три планети са в знака на парите и стабилността, Телец.

Меркурий, планетата на информациите, работата, търговията, договорите, знанието, от 6-ти май също преминава в Телец.

Мислите ни ще бъдат ориентирани към търсене на стабилност във всичките възможни сфери и към материалния комфорт. Действията ни ще бъдат съобразени с придобитата опитност от минали периоди в търсенето на практични решения, които ще дават добри материални резултати.

През седмицата е необходимо да се влеем в засиления информационен поток, който ще ни предложи внезапни или оригинални решения. При някои енергията ще тече с лекота, а при други ще се наложи излизане от познатия коловоз и границите на комфорт, необходимост от съобразяване с нови изисквания или информация. Аспектът на „пробуждането“ ще подпомогне преодоляването на предизвикателствата.

ОВЕН

Започва един изключително важен период във вашия живот. Новолунието в Телец за много от вас ще отвори една нова страница свързана със социалния ви статус, кариерното развитие. През тази седмица може да стартирате новите си проекти, да започнете нови дейности в посока увеличаване на финансовите ви приходи. Силна седмица да се влеете активно в информационния поток: водене на преговори, срещи, нови анализи, нова информация, подписване на договори, служебни пътувания ще изпълнят палитрата ви от дейности. Продължава периодът, свързан с отстояване на собствените ви позиции и преговори да защитите интересите си за това, което ви харесва. Новите възможности и предложения, които идват към вас, могат значително да повлияят на финансовото ви положение и стабилност. Уловете вълната, доверете се на интуицията си и предприемете конкретни действия. Ще се наложи все още да балансирате и разпределяте енергията си между две основни теми: работа и семейни отговорности.

ТЕЛЕЦ

Новолунието в Телец ви отваря път към постигане и материализиране на желаното от вас. Това важи най-вече за родените през първата декада на знака, а за останалите новото ще започне след рождения ден. Промяната, която настъпва във вашия живот е значителна. Три планети вече са в знака Телец, но най-голямата промяна в живота ви се дължи на Уран, планетата на промените, свободата, пробуждането, която ще ви накара да излезете извън познатите ви рамки и начин на живот. От една страна желанието ви за запазване на старото познатото, а от друга силен импулс и желание за нещо ново, ще продължават да внасят напрежение в спокойната ви натура. Кое ще надделее, до голяма степен зависи от вас, от приоритетите ви, от това, което ви харесва. Телецът е известен с търпението си, но за тези от вас, които от дълго време са били в неудовлетворителна ситуация, сега е моментът да сложат край и да променят посоката си на движение. За други оптималното решение е „златната“ среда, търсенето на равновесие и баланс. Във всички случаи промяната е задействана. Не се страхувайте от новото и неизвестното, всеки край поставя началото на нещо ново.

БЛИЗНАЦИ

Основният фактор през тази седмица сте самите вие, вашите мисли, желания, стремежи. Новолунието ви дава шанс ако търсите промяна или искате да стартирате проект, дейност да го направите. Планетата на действието, активността е все още във вашия зодиакален знак. Успешно можете да насочите усилия към постигане на ваша мечта или нещо, към което се стремите от дълго време. Действията ви определят посоката на развитието ви. Това е седмицата, в която можете да зададете желаната посока през новия лунен месец. Новолунието ще изправи пред нови възможности някои от представителите на знака. Това може да са тенденции от минал период или вътрешни промени свързани с осъзнаване и трансформации. Тези от вас, които все още се колебаят или нямат яснота относно промяната или новото начало, нека да изчакат следващото новолуние, което ще бъде в знака Близнаци.

още по темата
още от Хороскоп