нашите сайтове - сп. Мениджър сп. Обекти Мениджър на годината Новите родители Зеленият кръг

Седмичен хороскоп: Звездите за бизнеса от 6 до 12 септември

Shutterstock

Седмица на новото начало, което ще бъде поставено от новолунието в знака Дева на 7 септември.  Всяко новолуние отваря врата към новите възможности. Този път темата, върху която може силно да въздействаме е свързана с ежедневната ни работа, работни процеси и взаимодействие в колектив.

Знакът Дева управлява последния месец преди настъпването на есента. Това е преходен период, когато действията, които сме предприели от началото на годината дават резултати и стават реални. На тази база можем да преценим дали посоката, в която се движим  е правилна.

Новолунието в Дева ни предоставя шансове да „поправим“ или да внесем структурни промени в основната си дейност, с цел да повишим ефективността.

Дева е знак на служенето и помагането, време за равносметка дали това, което правим е полезно и как да подобрим този ефект от действията си. Прилагането на този принцип ще повлияе положително на темата финанси.

Двете седмици, които започват след новолунието са благоприятни за предприемане на конкретни действия. След 26 септември до 20 октомври Меркурий, който пряко управлява работните процеси ще премине в ретроградно движение. В този период не се препоръчва започване на нова дейност.

През седмицата е засилен стремежът  към търсене на сигурност и стабилност в една или друга област. За мнозина работата ще се превърне в основен фокус, преструктуриране, подреждане и решения на въпроси свързани с организацията с цел оптимизиране и подобрение.

ОВЕН

Компромиси, това е основният фокус през тази и следващите няколко седмици. Ако досега основно сте се съобразявали със себе си, желанията си, то се налага да преразгледате действията си и чрез компромисни решения да повишите ефективността в дейността си или да внесете повече разбирателство между вас, колегите ви и партньорите. Периодът, който се активира с новолунието е благоприятен да преструктурирате основната си дейност и в максимална степен да подобрите работния си процес. Възникнали конфликти или недоразумения  между вас и вашите колеги, бизнес партньори и не само могат да бъдат разрешени чрез толерантно поведение или вид компромис, които ще окажат положителен ефект. Ако от дълго време планирате съществени промени или желаете да започнете нов проект или дейност, можете да го направите в периода от 7 до 26 септември. Пред вас се очертават възможности свързани със създаване на нови партньорства. Съществува тенденция лесно да се заблудите и да направите грешен избор. Не бързайте, бъдете внимателни и слушайте интуицията си. Погрижете се добре за здравето си чрез стартиране на здравословен режим на хранене или начин на живот.

ТЕЛЕЦ

Новолунието в Дева е изключително благоприятно за вас. То е носител на положителни шансове и промени. Тези от вас, които от дълго време искат да внесат промяна в живота си, сега могат да предприемат ефективни действия. Новолунието отваря нова страница и възможности за тези, които имат собствена дейност, творците, хората на изкуството. Каквато и да е ситуацията, отделете време и подредете приоритетите си, фокусирайте се върху това, което ви харесва и искате да постигнете. При някои от вас съществува тенденция да промените целите си, отнасящи се до по-далечна перспектива на развитие. Доверете се на природния си инстинкт, а звездите  ще ви подкрепят в избора на посока след новолунието. Ако сте от телците работохолици, отделете повече време за себе си, любими занимания, забавления. Погрижете се в максимална степен да се чувствате добре, да възстановите и стабилизирате вътрешната си хармония.

БЛИЗНАЦИ

Тенденцията и събитията, които се активираха през миналата седмица ще продължават своето развитие и през тази.  Сферата на фокус или най-вече мястото, където можете да внесете промени, да поставите ново начало  през целия месец е свързана с вашия дом и семейство. Очертава се благоприятен период за разрешаване на  въпроси, свързани с имотни казуси или ремонтна дейност. Ако имате нарушени взаимоотношения с членове на семейството, то сега е моментът да изчистите недоразуменията. За тези при които темата „работа“ досега е ангажирала голяма част от времето им, сега се налага да положат усилия и да пренасочат вниманието си към постигане на равновесие като отделят повече време на любимите ви хора, деца, членове на семейството. Новолунието ще отвори нова страница и възможности за хората, които имат собствен бизнес, творците, хората на изкуството. Можете да внесете структурни промени в целите за вашето бъдеще. За да направите верни избори, взаимодействайте с хора, на които имате доверие или ви подкрепят. Ако сте отворени към промените, то обновлението, което настъпва в тази област от живота ви ще внесе положителна пренастройка. Нови хора или информация  ще бъдат генератори към промяната.

още от Хороскоп