нашите сайтове - сп. Мениджър сп. Обекти Мениджър на годината Новите родители Зеленият кръг

Седмичен хороскоп: Звездите за бизнеса от 6 до 12 юли

Shutterstock

Спокойно можем да наречем тази седмица „точка на обрата“.

Сложна седмица, но в същото време изключително важна за довършване, отработване, преосмисляне, за да се изведе ситуацията на нов път. Поредицата от събития между звездите  ще определя фона и посоката. В първите няколко дни все още силно ще усещаме влиянието на Пълнолунието в Козирог (знак на отговорностите, кариерата, социалните структури) и Затъмнението. Активни са събитията, започнали от лятото на миналата година или пък от началото на тази - те очакват довършване и финализиране.

Марс е в силен знак, динамиката, липсата на толерантност, нетърпимостта към случващото се  увеличават. През цялата седмица двата планетни гиганта: Юпитер и Плутон ще бъдат в точен съвпад. Тази тяхна среща е за втори път през тази година. Първата среща постави началото на изолацията, която впоследствие беше придружена от глобална икономическа и политическа криза.

Какво да очакваме сега? Кулминация на започнатото, необходимост от решителни действия в една или друга сфера от живота на личностно ниво, но и на ниво държава, свят.

Старата форма на живот постепенно се заменя с нова. Ще има и трета среща, която е на 12-ти ноември - краят, но какъв ще бъде той?  Всичко зависи от „точката на обрата“, която е активна през цялата седмица - финална седмица след три затъмнения и все още ретрограден Меркурий.

ОВЕН

Вие сте в центъра на събитията не само през тази седмица, но и още дълъг период от време до края на годината. Събитията, които се активираха в живота ви от миналата година, ще очакват вашите решения, довършване и финализиране. През тази седмица можете да направите значителен напредък в тази посока. Ревизирайте, довършвайте и приключете задачи, свързани с основната ви дейност, кариерно развитие, отношения с шефове и социални институции. Марс, който преминава през вашия знак ви прави нетърпеливи, действащи прибързано, а в някои случаи и гневни. Ако искате добър резултат, контролирайте себе си и постъпките си. Ретрограден Меркурий ви предоставя прекрасна възможност да пренасочите енергията си към ремонтни дейности в дома или подобряване на отношенията с роднините ви. Използвайте времето да се подготвите за активно действие и поставяне на ново начало, което до голяма степен зависи от вас самите.

ТЕЛЕЦ

Движите се според посоката, която сте предприели в по-ранен период. До голяма степен действията ви са ограничени, а логиката отстъпва място на интуитивно взетите решения. Ако пълнолунието и затъмнението са предизвикали обрати или нарушения, постарайте се в максимална степен да въздействате. Активират се допълни процеси от началото на април, възможно е да промените плановете сиу свързани с по-далечно бъдеще. През юли месец е добре да отделите повече време за почивка и зареждане на енергийно ниво. Работата на вътрешно ниво ще даде добри резултати и на външно ниво. Очаквайте подобряване на финансовото положение, но все още избягвайте покупката на скъпи вещи и подписването на договори. През целия месец са възможни напрегнати разговори или конфликти между вас и колеги, приятели, роднини. Подбирайте средата си на взаимодействие.

БЛИЗНАЦИ

Събитията, които възникнаха през пролетта сега могат да претърпят съществена промяна. Имахте дълъг период за размисъл и възможност да вземете важни решения в определени  области. Съобразете факта, че сте по-разсеяни от обикновено, мислите ви препускат в различни посоки и трудно ги овладявате.  Бъдете максимално концентрирани, внимателни в общуването, възприемането на информация, подписването  на документи, избягвайте покупки на техника и скъпи вещи. Седмицата е с основна насока преосмисляне на съществуващата  ситуация във вашите партньорски отношения, лични и делови. Подреждайте приоритетите си според това, което ви е необходимо на този етап в живота ви, според вашите желания и стремежи. Преразгледайте възможностите, използвайте информацията и натрупания опит досега, проведете необходимите  разговори, които ще ви помогнат да вземете правилни решения. Отворете се към това да получите подкрепата морална или материална на влиятелни личности или на вашите партньори. Благоприятен период да вземете важно решение и да сложите край на нещо в своя живот, което от дълго време ангажира вниманието ви или времето ви, конфликтна ситуация или проблем. Погрижете се за стабилността на вашите финанси.

още от Хороскоп