Затвори

Седмичен хороскоп: Звездите за бизнеса от 6-ти до 12-ти януари

Shutterstock

Започва първата ефективна седмица от новата година. А 2020 е година, в която започва един нов период от живота ни, тя поставя началото на нов 18,5годишен цикъл. Необходимостта от пренастройка се активира на Коледа с Новолунието в Козирог, което беше придружено от слънчево затъмнение.

Събитието, което ще определи характера на седмицата е Пълнолунието в знака Рак, придружено от Лунно затъмнение. При Лунно затъмнение светлината на съзнанието (Слънцето) се блокира и на повърхността излизат подсъзнателни и колективни сили (Луната). Ирационалното взема превес над рационалното и логичното. Затъмнението е като приливите и отливите, управлявани от Луната: то изкарва на повърхността всичко скрито и осветява енергиите на сянката. Това време може да бъде изключително позитивно ако се вслушваме в своята интуиция и вътрешен глас. Лунното затъмнение е време, което е подходящо да се разделим с нещо старо и ненужно, което досега не сме успявали да направим. Да приключим един стар цикъл в живота си, за да започнем новия.

ОВЕН

Тази първа седмица ще бъде ефективна за вас. Ентусиазмът е голям, а желанието за действие  - много силно. Ако сте определите целите си за годината, можете да предприемете конкретни действия. Огледайте още веднъж приоритетите си, насочете вниманието си към вашите финанси и постигане на сигурност и стабилност. Бъдете динамични, разговаряйте и преговаряйте за интересите си. Пълнолунието ще засегне две важни теми, които ще бъдат акцент през цялата година: кариерно развитие и отговорности, свързани с дом и семейство, отношения с родител. Това е моментът, в който ще вземете важни решения. Избягвайте конфликтите на работното място, разпределете енергията си и най-вече не забравяйте, че успехът ви през годината е свързан с търпението и постоянството.

ТЕЛЕЦ

За някои от вас целите са ясни и определени, а други е възможно да продължат да търсят посоката през цялата година. Тази първа седмица е стартова за вас. Вие определяте нейната генерална насока. Избягвайте емоционалните решения, доверете се на вътрешните си инстинкти и проявете повече увереност. Възможно е недовършени служебни задачи от изминал период  да очакват реда си. За да използвате ефективно импулса за действие, който усещате е необходимо да направите   преоценка на важните за вас неща. Изправени сте пред множество нови идеи и планове за бъдещето. Седмицата е подходяща за провеждане на преговори и  служебни разговори, на които ясно можете да заявите своята позиция. Получавате подкрепата на влиятелни личности или на вашите партньори.

БЛИЗНАЦИ

Седмицата за някои от вас ще започне колебливо, с променливо настроение или усещане за спад на  жизнените сили. Проекти или задачи, останали от минал период ще се нуждаят от довършване. Не се претоварвайте, отделете време за себе си, подредете приоритетите си по важност и организирайте добре времето си. Новолунието, което е във въздушния знак Водолей на 25-ти януари, за вас ще отвори един нов и по-силен подкрепящ ви период към новите цели за годината. Пълнолунието през тази седмица ще постави акцент върху въпросите, свързани с финансовата ви стабилност, нови източници на доходи или реализиране потенциалите на вашите таланти.  Периодът е благоприятен за обогатяване на материалните ви притежания, може да очаквате повече приходи от страна на  партньори, лични или делови, от наследства или различни  алтернативи на развитие.  Насочете вниманието си към нови контакти, общувайте и преговаряйте с хора извън близкото ви обкръжение, това обещава да се превърне в трамплин за по-добри и широки перспективи на развитие в бъдеще.

още от Хороскоп