Затвори
нашите сайтове - сп. Мениджър сп. Обекти Мениджър на годината Новите родители Зеленият кръг

Седмичен хороскоп: Звездите за бизнеса от 7 до 13 октомври

Снимка: Shutterstock

Втората седмица от месеца е естествено продължение на това, което сте активирали до този момент, Луната е нарастваща, което е добър знак, че каквото се започне, ще расте и се увеличава. Това е момент, който може да ви увлече в търсене на идеали и нови идеи, както и да донесе отговорите на въпроси, които от дълго време ви вълнуват. Основна остава темата, свързана с постигането на баланс в една или друга област от живота. И ако досега сте били в период на подготовка и търсене на отговори как да го постигнете, то през тази седмица ще имате решения. Марс, планетата на действието е в знака Везни, човек знае какво иска, цени и може да го постигне. Марс в знака Везни е толерантен, дипломатичен, но и нерешителен, т.е. човек търси подкрепата и одобрението на партньорите, на важните за него хора. Венера, която е естествен управител на знака, на 9-ти октомври преминава в знака Скорпион, което ще предизвика една сериозна трансформация в сферата на финансите, партньорските отношения, ценностите. Приоритетите и гледната точка ще търпят промяна.

ОВЕН

Октомври не е от най-положителните месеци за вас, но всичко е относително. Везни е вашият противоположен знак, напрежението може да възникне от вашата вродена склонност да взимате решения самостоятелно, защото го можете, но за да има равновесие е необходимо да се съобразите и с другата страна. През тази седмица избягвайте агресивно и грубо поведение най-вече в отношенията с вашите партньори, лични и делови. Повод за напрежение може да бъде работата ви и позицията ви в нея. Вашите мнения и интереси могат съществено да се различават от тези на партньорите ви. В друг вариант ако сте работохолик, то липсата на време за партньора и отношенията с него може да предизвика недоволство в другата страна. За да внесете разновесие в живота си трябва да бъдете активни във взаимоотношенията. Решете какво искате: да запазите и стабилизирате, разширите и задълбочите или да сложите край. Действайте в зависимост от посоката, която ще изберете. Седмицата ви носи изненади и осъществяване на планове. Подкрепа от приятел ще ви се отрази добре и ще ви помогне в преценката.

ТЕЛЕЦ

Продължава тенденцията и необходимостта от постигане на равновесие в работните ви ангажименти. Седмицата е силна да насочите фокус към това, което искате да постигнете в кариерното си развитие. Ако знаете какво искате, сега с правилни действия ще го направите. Бъдете дейни и активни. От друга страна работното ви място е като бойно поле, ако възникнат конфликти, то те са свързани с казуси от минал период. Опитайте се да бъдете толерантни, претеглете ситуацията и постигнете компромисно решение. Приоритетите на вашите партньори се променят, в някои аспекти са различни от вашите. Самите вие желаете промяна, нещо ново, но ако искате да запазите сегашните си партньорства и да избегнете разрушения в бъдеще, започнете отсега да внасяте равновесие в отношенията между вас и партньорите ви. Погрижете се по-добре за тях, бъдете по-меки и дипломатични. Но заедно с грижата към тях е необходимо да не пренебрегвате себе си и своето здраве.

БЛИЗНАЦИ

Вие, въздушни знаци, сте от късметлиите този месец. Уловете енергията и насочете вниманието си, усилията си към нещата, които ви радват, които ви даряват с красота и зареждат с любов. За някои от вас това е романтичен период, през който можете да срещнете любовта. За други това могат да бъдат радостни събития, свързани с вашите деца или подобряване на взаимоотношения с тях. Периодът е силен за творческите личности, спортистите, политици и собственици на бизнес. Седмицата ви предоставя възможност да насочите вниманието си към вашите цели, свързани с бъдещето ви, обучения и взаимодействия с чужбина, пътувания до далечни дестинации. Прекрасна възможност да задвижите новите си проекти, свързани с вашето кариерно развитие.

още по темата
още от Хороскоп
26
Сряда
Февруари