нашите сайтове - сп. Мениджър сп. Обекти Мениджър на годината Новите родители Зеленият кръг

Седмичен хороскоп: Звездите за бизнеса от 7 до 13 септември

Shutterstock

Стартира последната седмица преди новолунието в знака Дева, знак на жътвата, служенето, помагането. Продължава зададената тенденция от началото на ключовият за бъдещето ни развитие, месец септември. Търсенето на стабилност, запазването на устойчивите структури, материалната обезпеченост, преструктуриране на работните процеси, корекция в действията ще бъдат водещи през периода.

Важен момент е преминаването на планетата на действията, активността, агресията, конфликтността и войната Марс в ретроградно движение. От 9 септември до 13 ноември Марс, който е в собствен знак Овен, ще се върне назад в своята сянка, или това е пътят, който е изминал досега, за да внесе корекция в стратегията си, преосмисляне на постъпки и действия. Ретрограден Марс ще създаде суматоха най-вече в дните на своето стационарно положение от 6 до 9 септември и в първите дни на преход в ретроградно движение. Тези дни са критични и носят силна конфликтност и агресивност в поведението.

Първите дни от седмицата крият сериозни рискове, свързани с финансови операции, катастрофи, конфликти. Положителните събития са свързани с премиването на Меркурий в знака на хармонията и равновесието - Везни. Желанието за разбиране, помиряване, компромис се повишава. Венера, планетата на парите и любовта ще премине в знака Лъв, излизайки от знака Рак, свързан със силните емоционални драми и чувства. Новата й позиция ни дава възможност да търсим блясъка, радостта, забавленията в живота.

ОВЕН

През тази седмица вие в максимална степен можете да повлияете на събитията. Насочете вниманието си върху тези дейности, в които до този момент сте постигнали сигурност. Марс, вашият планетен управител още в началото на тази седмица ще забави движението си, а от 9 септември ще премине в ретроградно движение. В тези дни подходете с особено внимание като това важи в голяма степен за родените в третата декада на знака. Липса на търпение, разбиране и толерантно отношение ще ви накарат да чувствате нетърпимост към определени ситуации и взаимодействия, в резултат на което ще сте под въздействие на засилена конфликтност, агресия, импулсивност. Те ще доведат до прибързани решения и разрушаване на взаимоотношения. За родените в началото на знака започва период на почивки, желанието ви за забавления и развлечения се увеличава. Благоприятен период за вашите любовни и романтични взаимоотношения. Търсете компромисите, избягвайте финансовите рискове.

ТЕЛЕЦ

Ако се чувствате изморени, то през тази седмица, която за много от вас е неефективна, отдайте се на любими занимания или почивка. Презаредете батериите, за да може след 20-септември да предприемете конкретни действия. Седмицата ви поднася чудесни дарове под формата на реализиране на планове, проекти, които сте стартирали преди време, но поради наложените обстоятелства те са забавени или отложени във времето. Този период на добри резултати ще продължи във времето, всичко зависи от вашите действия през изминаващите шест месеца. Ретродреден Марс, свързан с действията ще ви насочи към необходимостта от преразглеждане на започнати дейности, анализиране, довършване с цел, когато тръгне отново директно, да можете да постигнете съответни резултати. Възможно е вашите желания и тези на хора от най-близкото ви обкръжение съществено да се разминават. Избягвайте конфликтите или използвайте възможностите, за да сложите край на връзки, взаимодействия и проекти, които са изчерпали своята форма.

БЛИЗНАЦИ

Месец септември е динамичен за вас. Напрежението, конфликтността, липсата на яснота, заблужденията създават предпоставка за емоционално напрежение. В областта на работните процеси, кариерно и социално развитие тези, които са били активни, вложили достатъчно усилия в своята дейност, месец септември отваря врата на важен период - получаване на резултати, пропорционални на действията. Ретрограден Марс ще създаде условия да преразгледате своя приятелски кръг, средата, с която основно взаимодействате, за да направите съоветни корекции. Бъдете толеранти, взаимодействайте, за да избегнете загуба на приятелства. Плановете ви свързани с бъдещето ви развитие, също се нуждаят от преосмисляне. Творците, собствениците на бизнес, политическите фигури навлизат в период на креативност, баланс и взаимодействие. Родените в началото на декадата ще се радват на радостни събития, положителни моменти с любими хора и близки, а за тези, които са родени във втората декада на знака все още продължат събития, свързани с недоразумения, заблуди, интриги на радотното място.

още от Хороскоп