нашите сайтове - сп. Мениджър сп. Обекти Мениджър на годината Новите родители Зеленият кръг

Седмичен хороскоп: Звездите за бизнеса от 7 до 13 юни

Shutterstock

Събитията през седмицата са силно белязани от коридора на затъмненията, който се активира от пълното лунно затъмнение на 26 май.  На 10 юни е  Новолунието в Близнаци с пръстеновидно слънчево затъмнение. Обстановката допълнително е усложнена от ретроградното движение на Меркурий, който е планетен управител на Близнаци.

Дните до Новолунието са дни за финализиране и приключване на започнати проекти. Тези дни са с основна насока освобождаване от всичко, което вече е ненужно, за да се направи място за новото, което идва с Новолунието.

Всяко новолуние задава нова тенденция и предоставя възможност за започване на нови дейности. Всяко затъмнение се свързва с приключване на един етап и предоставяне на възможности за  нови процеси.

На това новолуние активирането на  нови проекти и дейности се отлага поради следните астрологични фактори: неяснота в първите дни след затъмнението; Меркурий, който пряко е свързан с работните процеси  е ретрограден.

Периодът до 24 юни, когато Меркурий е ретрограден е изключително неблагоприятен за стартиране на нови дейности, за инвестиции, теглене на кредити, финансови сделки и скъпи покупки, подписване на договори. Дните са неподходящи за изясняване на отношения и преговори.

Квадратурата между Сатурн и Уран отново ще бъде активна от 14 юни, но нейното влияние ще се усеща и през тази седмица. Всички обстоятелства налагат необходимостта от промяна. Периодът е преходен, свързан с приключване на определени сфери, свързани със стария познат начин на живот и приспособяване  към нов модел на живот. Ретроградният  Меркурий в Близнаци  ще ни насочи към вътрешен анализ, преосмисляне и оценяване на стойностното в живота ни към това,  което е необходимо да бъде запазено, за да създадем стабилна основа върху която да се построи новото. Този период на вътрешна алхимия ще продължи до 24 юни, когато Меркурий ще  премине към директно движение.

ОВЕН

Предизвикателства и емоционални моменти няма да ви липсват. Юни месец носи напрежение за родените през втората и третата декада на знака. Бъдете внимателни и ако можете, преодолейте силното ви желание за действие.  Ретроградният Меркурий в съчетание с мъглата от затъмненията ви насочват към довършване и приключване на проекти и договорни отношения.  Бъдете максимално концентрирани при шофиране, водене на делови разговори и подписване на документи. Внимавайте кого допускате в обкръжението си, възможно е към вас да дойдат предизикателста и предложения, които са неверни и фалшиви. Не се предоверявайте.

Дали се движите във  вярната посока може да съдите по резултатите - ако те са добри, вие сте на прав път. Ако сте допуснали грешки, то сега е моментът да преразгледате ситуацията и да вземете нови решения. Дните до 24 юни са дни за преосмисляне и вид подготовка за нови действия. Периодът дотогава е благоприятен за изчистване на недоразумения между вас и колеги, шефове, за преразглеждане на договорни отношения, усвояване на нова информация. Подредете мислите си, изчистете всичко излишно.

ТЕЛЕЦ

В първите дни от седмицата желанието ви да направлявате живота си в посоката, която искате е силно. Все пак предпазвайте се от импулсивни и прибързани реакции. Финални дни, подходящи за приключване на започнати проекти и дейности. Новолунието в Близнаци и ретрограден Меркурий ще постави акцент върху приоритетите ви, стабилизиране на финансовите ви доходи, търсене на алтернативни възможности с цел подобряване на тази сфера. Отделете време за размисъл върху това, което е важно и стойностно за вас, за да може на следващото Новолуние, което е по-благоприятно  да предприемете конкретни действия. Ще се възстановят ситуации от минал период с цел поправяне или получаване на доходи, поощрения за минали усилия. Бъдете дипломатични, Венера в Рак ще ви подкрепи. Възползвайте се от обаянието си в провеждането на разяснителни разговори, преразглеждане на договорни отношения. Бъдете внимателни при финансви операции и подписване на документи. Насочете активността си към приключване на задачи от минали периоди.

БЛИЗНАЦИ

Преминавате през един от най-важните периоди за тази година период, през който е необходимо да затворите една страница от живота си и да отворите нова. Седмицата е определяща за вас - Новолунието, което е на 10 юни е в Близнаци и придружено от пръстеновидно затъмнение. Допълнително Меркурий, управител на вашия знак е ретрограден. Ако в живота ви се активират процеси от минал период, насочете вниманието си към тяхното окончателно решаване. Периодът до 24 юни е благоприятен да насочите вниманието си към вас самите. Вашата аналитична мисъл ще ви помогне да направите анализ на живота си до сега, за да можете да вземете решение за следващият етап. Вие сте в центъра на събитията, които преобразяват живота на човечеството. Вие сте пионерите в изграждането и адаптирането към един нов начин на живот в  основата, на който са знанието и информацията. Овладейте силния си импулс за действие, насочете огромният прилив на енергия към размисъл или практични, познати дейности. Огледайте живота си досега, оценете това, което ви е донесло успех и ви е извело напред, а останалото пуснете да си тръгне от него.

още от Хороскоп