нашите сайтове - сп. Мениджър сп. Обекти Мениджър на годината Новите родители Зеленият кръг

Седмичен хороскоп: Звездите за бизнеса от 7 до 14 декември

Снимка: Shutterstock

Финална седмица преди новолунието и пълното слънчево затъмнение, което ще бъде на  14 декември. Това е време за приключване и финализиране на дейности и процеси, като голяма част от тях носят информация от средата на годината. Събитията, които възникват в периода между двете затъмнения 30 ноември - 14 декември ще предизвикат съществени промени, както в личен така и в делови план. Активират се важни процеси в обществено-политически аспект. Очертават се възможности за приключване на един етап на база придобита опитност с тенденция насока към нещо ново, разширяващо сферата на влияние, поставяне на  цели свързани с новата година.

Препоръчително е в дните около 14 декември да не се взимат важни решения и да не се стартират нови проекти. Не се препоръчват кардинални решения от личен, делови и обществен характер. Затъмненията ще предизвикат  важни промени и нови решени в световен план в сфери като до религията, образователните процеси, науката, медиите, информацията и нейната истинност, търговията, транспорта, услугите.

ОВЕН

Силна седмица за вас, огнени представители на зодиака. В коридора между затъмненията вие сравнително в по-лека степен преживявате всяко събитие. Получавате подкрепата на оптимистичният знак Стрелец, който ви дава кураж и смелост да следвате и осъществявате целите си. Огранизирайте и довършвайте започнати проекти и дейности, за да направите място за новото, което сте си наумили. Конкретни действия е възможно да предприемете още през следващата седмица след новолунието. Негативна вибрация могат да внесат недовършени или неизяснени казуси, свързани с вашите постоянни партньори. През тази седмица е възможно да сложите край на тези партньорства, които са изчерпали своята форма. Предпазвайте се от необмислени и прибързани действия. Избягвайте конфронтацията с вашите шефове.

ТЕЛЕЦ

Някои от вас продължават да имат усещането, че се намират на кръстопът. Активиралите се събития през миналата и тази седмици ще ви накарат да направите избор. В голяма степен ситуацията не е нова за вас, тя е активна  от началото на лятото. Решенията, които ще вземете, ще ви  насочат към нови възможности на развитие. Стъпките, които започнахте през миналата седмица, можете да приложите и през тази. Следвайте собствените си ценности, направете преоценка на финансовото си състояние, на важните и значими хора в живота ви. През тази седмица е възможно в голяма степен да бъдете разочаровани от хора, които сте смятали за свои приятели, или пък да се окаже, че целта, която сте имали се оказва илюзия. Не давайте и не взимайте пари назаем, най-вече не го правете с приятели. Разкриване на тайни, но и възможни заблуждения. Слушайте интуицията си, тя няма да ви подведе. Планирайте целите си.

БЛИЗНАЦИ

Родените през първата декада на знака, бяха в най-голяма степен повлияни от събитията през миналата седмица, а отзвукът им продължава и през тази. В голяма степен представителите на вашия знак се намират в период на приключване на един етап  и започване на нов, който ще окаже значимо влияние в живота ви. Бъдете премерени в действията си, не бързайте с крайните решения най-вече ако не знаете точно какво искате. Възможни са напрегнати ситуации, интриги или измами от страна на ваши колеги. Пазете гърба си и не си разкривайте тайните. Нова информация, образователни курсове ще осветлят изборите ви. Ако сте подложени на голямо напрежение, дайте си почивка и укрепете здравето си.

още от Хороскоп