нашите сайтове - сп. Мениджър сп. Обекти Мениджър на годината Новите родители Зеленият кръг

Седмичен хороскоп: Звездите за бизнеса от 8 до 14 март

Shutterstock

Седмица преди Новолунието в знака Риби на 13 март. Всяка последна седмица преди Новолунието, което отваря нови възможности и път за действие е вид подготовка за него. Подходящи  са активности, свързани с довършителни дейности, проекти, разчистване и освобождаване от всичко, което е излишно, за да се направи място за новото. След множеството ограничения и трудности, които бяха пречка за  ефективни действия, след 13 март се отварят чудесни възможности за поставяне начало на успешен старт в една или друга дейност. Тези, които все още не са готови със своите решения, могат да изчакат преминаването на слънцето във водещия и лидерски знак Овен,след 20-ти март.

Новолунието в Риби ще усили значимостта на духовните теми, свързани със саможертвата, безусловната любов, състраданието и милосърдието, прошката. Активират се процеси от минали периоди. При невъзможност човек да прояви тези високи качества на характера се активират заблудите, хаоса, лъжите, манипулацията, обидата, а това води до страдание и неразбиране. Ще се активират въпроси, комуникиращи с една вечна тема - баланс между материалното  и духовното в живота ни.

Седмица, в която социалната активност ще расте. Водещи ще бъдат въпросите за финансовото състояние и сигурността. Благоприятни събития или възможности, които внасят положително влияние в живота ви показват, че сте избрали вярната посока. С преминаването на планетата на действията и активността в знака Близнаци, в продължение на около два месеца комуникацията, информацията, общуването, движението, споделянето между хората ще бъдат водещи. Активират се дейностите свързани с транспорт, търговия, обслужване.

ОВЕН

 През тази седмица активността ви ще бъде насочена основно към вашата основна дейност и кариера, взаимодействие в групи и организации, но и необходимост от довършителни дейности. Вече сте направили първите стъпки, сега се нуждаете от постигане на стабилност, структуриране, комуникация и  преосмисляне. Избягвайте прибързани решения, но ако все още не съумявате да се контролирате, обстоятелствата ще ви накарат да поемете отговорност към необмислени действия. Увеличава се тенденцията за конфликти на работното ви място. Канализирайте енергията си към това, което искате да постигнете, избягвайте конфликти с вашите шефове и авторитети. Възможно е задачи от миналото да се активират с нова сила. Бъдете активни в посока взаимодействие с другите, уловете новите възможности. Укрепете връзките и контактите, които могат да ви бъдат полезни.

ТЕЛЕЦ

 За някои от вас напрежението и динамиката, породени от работното ви ежедневие от предходният месец постепенно ще утихнат. През целия месец март активна и водеща ще бъде темата, свързана с вашите  финанси. Уверете се, че разходите не превишават приходите. Може да се наложи да плащате неотложни задължения или да възникнат повече непредвидени  разходи. Активирайте се в посока стабилност и подобряване на финансовото ви положение. Увеличава се възможността от нови предложения и идеи, чрез които ще можете да въздействате на паричните си потоци, но бъдете нащрек, че няма да липсват предложения, които изглеждат примамливи, но всъщност са измама. Не давайте пари назаем на приятели и роднини. Най-вероятно няма да ви ги върнат. Възможна е промяна на средата и приятелския ви кръг. Бъдете внимателни в отношенията си с вашите приятели, ако имате нарушени взаимоотношения можете да положите усилия и да ги възстановите. Нуждаете се от отдих и усамотение след дългия период на борба и изтощение.

БЛИЗНАЦИ

Бързина, динамика, инициатива! В продължение на почти два месеца, от 4 март до 24 април, планетата на действието, силата и пробивността Марс е във вашия знак. В допълнение към този факт от миналата година и до края на тази, вие сте водачите, поради факта, че Северният Лунен възелу свързан с посоката на действие е в Близнаци. Тези два фактора ви превръщат в този момент в лидери. Сега е времето, когато в максимална степен можете да използвате знанията си, информацията, контактите си и всичко, което сте вие самите (в най-добрата ви страна), за да постигнете не само това, което искате, но и да въздействате в избора на посока и при другите. Активирайте се в посока реализиране на целите, които обмисляте от дълго време. За някои се отварят прекрасни възможности за обучения, пътувания в чужбина, разширяване на границите на съществуващата дейност. На работното ви място е необходимо в максимална степен да бъдете бдителни. Съществува тенденция за предателство от страна на доверен човек или интриги.

още от Хороскоп