нашите сайтове - сп. Мениджър сп. Обекти Мениджър на годината Новите родители Зеленият кръг

Седмичен хороскоп: Звездите за бизнеса от 8 до 14 ноември

Shutterstock

Тенденциите, зададени през миналата седмица ще продължат да се развиват и през тази. Желанието за промяна или действие с определен резултат е силно.

Седмицата е след новолунието в знака Скорпион, което в края на миналата седмица предизвика сериозни промени, но и отвори врата за стартиране на  нови проекти или начинания. 

Три водещи планети: Слънцето, Марс и Меркурий, които транзитират в знака Скорпион образуват последователно нехармонични аспекти с планетата на промените, обратите, свободата -Уран и със Сатурн –консерваторът, отговарящ за реда и структурите. Промени, обрати, катаклизми са част от изненадите, които са възможни и през тази седмица. Необходимостта от приспособяване към промени на всички нива на съществуване е силна водеща до вътрешното напрежение, силни емоции и конфликти.

Цялото това напрежение ще се прояви в междуличностните взаимоотношения, взаимоотношенията с авторитети, противопоставяне в колективи. Ситуациите, свързани с несъгласие, конфликтност и конкуренция ще се увеличават. Все по-трудно ще бъде да се поддържа добрият тон и да се правят компромиси.

Равновесие под някаква форма може да внесе Венера, която от 6 ноември е в знака Козирог и ще остане в него поради своето ретроградно движение до 6 март, 2022. Това разположение на планетата на любовта и парите насочва вниманието към доходите и постигането на финансова  стабилност. Ще се наложи да преразгледаме въпроси, свързани с приходи и разходи, източници на допълнителни доходи или ограничаване на разходи.

ОВЕН

Новата седмица ви предоставя шанса да задвижите промените, за които се подготвяхте от дълго време. Сила, ентусиазъм, съчетани с лидерските ви умения ще ви донесат успеха, към който се стремите. Социалната ви активност се увеличава, имате шанса да привлечете това, което искате в областта на вашата основна дейност, социалната система или на политическата сцена. Вид хармонизиране, възстановяване на равновесието между вас и членовете на колектива. За лидерите на колективи или организации периодът е изключително интензивен, изискващ бързи решения по отношение на финансова стабилност. Средата ви на взаимодействие, приятелският ви кръг се променят поради една или друда причина. Вариантите могат да бъдат свързани с промяна на работното място или ще търсите и намирате начини да обедините  вашите усилия с хора, с които имате обща визия за развитие. До голяма степен се налага да прецените финансовите си възможности, плановете ви за бъдещето могат да изискват сериозни инвестиции. Не рискувайте с парите. Бъдете премерени във вложенията, не давайте пари назаем. Първите дни от седмицата са критични за вас, възможни са спорове и конфликти с вашите шефове или колектив. Избягвайте прибързани реакции, обмисляйте добре действията си. Насочете се към това да получите подкрепа и съдействие от страна на влиятелни личности или вашите партньори.

ТЕЛЕЦ

Динамиката и напрежението, които се активираха от миналата седмица, продължават и през тази. За съжаление, месец ноември ще внася доста стресови ситуации в живота ви. Промяна е ключовата дума около, която ще се движат основните събития. Вие самите от дълго време се подготвяте за нея. Неудовлетворителни ситуации ще получат своето решение. Месец ноевмри поставя акцент върху вашите партньори и взаимоотношенията с тях. Сериозни задачи за решаване имате с вашите делови партьори. Повишена конфликтност, но и необходимост от ваша страна да се съобразявате с околните. При някои от вас началото на седмицата ще предостави промени, свързани с вашето работно място. Някои могат да останат без работа, а при други ще се наложи да направят вид компромиси или преструктуриране на дейността. Ако искате да запазите работното си място, избягвайте конфликти и пререкания с вашите шефове. Успехът ви до голяма степен изисква от вас да бъдете гъвкави и адаптивни към променящите се условия.

БЛИЗНАЦИ

Вашата гъвкава природа и способност за адаптация към промените ще ви помогне и сега, в сложният месец ноември да се приспособите към всяка ситуация. Акцентът и през тази седмица е професионалната ви реализация и начин на живот. Възможно е ежедневието ви да стане по-натоварено от ангажименти поради повишени изисквания, нови условия на труд или промени в работните процеси. Увеличена конкуренция, конфликтност или по-голяма натовареност ще ви мотивират да покажете най-доброто от себе си, професионализъм в съчетание с интелект ще ви помогнат да постигнете добри резултати. Седмицата е силна за вас в посока определяне на конкретни цели свързани с бъдещето ви. Планетите ви подкрепят, а и не само те. Получавате подкрепа от личности с власт, влияние, авторитет и възможности. Тази подкрепа може да бъде под формата на предложение за партньорство, което ще се развива в следващите години. Бъдете гъвкави, взаимодействайте, бъдете активни, за да  постигнете по-широки перспективи на развитие. Разчитайте на финансовата, морална в и емоционална подкрепа от вашите постоянни партньори.

още от Хороскоп