Затвори

Седмичен хороскоп: Звездите за бизнеса от 8 до 14 юни

Shutterstock

Юни е един от ”сложните“ и трудни месеци през тази година. Това е месецът, в който се изисква определен вид пренастройка към живота с неговите промени, но от друга страна, изборите ни и действията са силно ограничени.  Затъмненията през юни, едното от които беше на 5 юни, а второто предстои на 21 юни, със своите специални характеристики усложняват действителността. Юнските затъмнения поставят край на едни събития, носят нови, водят до промени в плановете, замъгляват избора на посока, а в същото време изискват да се справяме с житейските задачи.

Следващата седмица Меркурий (договори и пътувания) преминава в ретроградно движение. В съчетание с ретроградното движение на Венера (финанси и взаимоотношения), Марс в Риби и в съвпад със стацинарен Нептун намаляват значително шансовете за трезво и обективно мислене и правилни действия.  За да се справим с усложненията, събитията не бива да се насилват. Ако нещо трябва да бъде решено, Вселената ще се погрижи. Това е същността на затъмненията, редът идва от горе. 

Поведението през юни е припособяване към света, който започна да се променя от януари. Първите дни от седмицата създават предпоставки при добра дисциплина и организация да придвижите процесите напред.

ОВЕН

В първите дни от седмицата може да насочите усилия към възстановяване на щети, причинени от пълнолунието и затъмнението. Работните ви ангажименти и заетост ще ви помогнат да се възстановите емоционално. Приемете спокойно знаковите събития, които се случват. Възможно е едни да приключват, но се очертават  нови възможности. Може да срещнете сериозни прегради - преодолейте импулса и желанието си да успявате без да се интересувате от последствията. Ако сте от тези представители на знака, които имат стабилна опора, сега спокойно можете да си позволите да се носите по вълните на живота. Не насилвайте събитията, бъдете внимателни при водене на разговори и  подписване на договори, преценката ви е замъглена. Дистанцирането от случващото се ще ви помогне да усилите връзката с вашата интуиция, а тя ще ви действа като ориентир. Внимавайте кого допускате в обкръжението си, възможно е към вас да дойдат предизикателства и предложения, които са неверни и фалшиви. Не се предоверявайте.

ТЕЛЕЦ

Вливане в потока на живота чрез адаптиране в една нова среда - това е водещата линия през седмицата. Събитията, които ще се случват, са своеобразен отзвук на вашите желания. Пълнолунието и затъмнението поставиха акцент върху вашите партньорски взаимоотношения. Възможно е да сте взели важни решения, свързани с тях. Може би сте затворили вратата на едни отношения, но и сте направили избор спрямо тези, покровители и партньори, на които можете да разчитате. Ако не сте наясно какво искате, то бихте могли чрез преговори и преразглеждане на вашите и техните приоритети и желания, чрез търсене на златната среда да си спечелите подкрепата им. Социалната ви активност се увеличава, имате шанса да привлечете това, което искате най-вече в областта на вашите финанси. Избягвайте конфликти с вашите шефове, ако искате да запазите постиженията си. Финансовото ви състояние все още не е стабилно, не рискувайте с неясни и мъгливи предложения, които ви гарантират бърза печалба.

БЛИЗНАЦИ

Вие сте в центъра на събитията! Пълнолунието и затъмнението пряко ви засягат, но и внасят своите невероятни възможности и потенциали в различни направления от лични връзки и взаимодействия по отношение кариерното ви развитие и социален статут.  Това е вашият месец, в който приключвате един етап, но в същото време се изисква преход и адаптиране към нещо ново, което ще очертае посоката ви най-малко до края на годината. Неяснотата и объркването, нарушенията във вашите планове могат да бъдат част от процеса. Отпуснете се и следвайте хода на събитията, които се отварят пред вас. Логичната ви преценка може да бъде до голяма степен замъглена, водеща ще бъде вашата интуиция и огледалната действителност около вас. Процесите, свързани с трансформация, създават предпоставки за промяна в работния ви ритъм. Задачите, които идват към вас са значими, бъдете максимално бдителни, за да запазите завоюваните позиции. Уловете онези възможности, които ще продължат да се развиват във времето и сложете край на тези, които са изгубили смисъл.  

още от Хороскоп