Затвори

Седмичен хороскоп: Звездите за бизнеса от 9 до 15 декември

Снимка: Shutterstock

Седмица на растеж и развитие. Луната нараства, предстои Пълнолуние на 12-ти декември.

Декември ни предоставя възможност да поставим своите цели за идващата година. Това е време за анализ на изминаващата година и поставянето на нови цели за идващата, върху здравата основа на придобитата опитност. Активна седмица за действие в посока реализиране на планове, идеи и проекти. Акцентът  през тази седмица се определя от Пълнолунието в знака Близнаци, свързан с общуването, комуникацията, информацията и обученията. Второто важно събитие, което е и определящо за по-дълъг период от време е силното присъствие на знака Козирог изразен чрез: Юпитер-планетата на късмета, Венера-любов и пари, която в деня на Пълнолунието е в съвпад с планетите на кармата, отговорностите и трансформацията-Сатурн и Плутон.

Посоката на движение е свързана със сигурността, отговорностите, мъдрото и зряло отношение към живота и неговите теми. А тази посока предполага постигане на развитие и разширение през преодоляване на стари модели, препятствия, страхове. Разрушения на всичко, което е посредствено, формално, неустойчиво, с цел създаване на нови форми и структури.

ОВЕН

През тази седмица можете да поведете събитията в посоката, която сте избрали. Вие сте водачи и лидери, доверете се на вашата вътрешна интуиция и предприемете важни решения за  действия. Все пак поради вродената ви импулсивност се налага да избирате битките си. Докато слънцето преминава в огнения Стрелец, за вас остават важни темите за престиж, успех, авторитет, изучаване и преподаване. Ентусиазъм, прилив на сили и желание за развитие са водещи. Не забравяйте важните принципи за този период: морал и справедливост. Съмнителните дейности могат да доведат до загуби и провали. Предпазвайте се от неразумни инвестиции и рисковани финансови дейности. Движете се в посока сигурност и стабилност във всяко направление.

ТЕЛЕЦ

Звездната плеяда в знака Козирог до голяма степен ще внесе нови надежди и идеи за цяла година напред. Наред с търсенето на смисъл на живота и пренареждането  на ценностната ви система, ще се радвате на тенденцията за разширение и подобряване на стила ви на живот. Юпитер в знака Козирог ще ви покровителства през 2020 г., възможностите и придобивките ще се увеличават. През тази седмица и най-вече в дните около Пълнолунието избягвайте спорове и конфликти свързани с финансови казуси или изясняване на отношения с  вашите постоянни партньори. Увеличава се възможността за подобряване на доходите от постоянната ви дейност.

БЛИЗНАЦИ

Динамиката при вас продължава, но добрата новина за тази седмица е подкрепата, която ще получите от страна на ваши приятели, съмишленици. За други неочаквани обрати и изненади, възможни нови ситуации свързани с вашите партньори. В дните около Пълнолунието, което е във вашия знак, избягвайте изясняване на отношенията с постоянните ви партньори. Конфликтността и напреженията между вас ще се увеличат. Преценете какво искате и ориентирайте действията си в тази посока. Трансформационните процеси на работното ви място продължават. Чрез дипломатичност и дар слово можете да овладеете всяка ситуация. Това е една интензивна седмица, но след нея се задават положителни събития, които ще внесат много радост и споделени мигове на щастие.

още от Хороскоп