Затвори
нашите сайтове - сп. Мениджър сп. Обекти Мениджър на годината Новите родители Зеленият кръг

Седмичен хороскоп: Звездите за бизнеса от 9 до 15 март

Shutterstock

През тази седмица, от 11-ти март Меркурий тръгва в своя директен ход. Това ще се отрази благоприятно върху сферите, които са под негово управление; търговията, преговорите, уреждане на сделки и подписване на документи, взаимоотношенията и пътуванията.

Друго събитие, което ще повлияе активно върху хода на събитията е пълноунието в знака на реда Дева. Пълнолунието изкарва на повърхността всичко скрито в подсъзнанието и осветява енергиите на сянката. Ирационалното взема превес над рационалното и логичното. Склонността към импулсивни реакции и крайни емоционални състояния в съчетание със стационарен Меркурий ще внесе хаос в ежедневието най-вече на родените под знаците Близнаци, Дева, Стрелец и Риби. В опозицията на Слънцето в Риби и Луната в Дева е заложена дълбоката тайна на едновременното съществуване в духовния и материалния свят, търсенето на баланс и смисъл на живота. Кое е определящо за това пълнолуние? След дългият период на размисъл и преоценка е време за активно вливане в материалния поток и заземяване.

Дните около Пълнолунието са подходящи за материална реализация на проекти и идеи, а също така и за създаване на нови планове.

ОВЕН

Първите дни от седмицата носят напрежението на пълнолунието. Затова е необходимо да се предпазвате от конфликти на работното си място, а така също и от финансови рискове. Можете да избегнете конфликтите ако се постараете да довършите започнати проекти или поети задължения. Дори и да не ви удовлетворяват решенията на вашите шефове проявете уважение. Постарайте се да стабилизирате финансите си, ситуацията е нестабилна - от неочаквани печалби до сериозни загуби. Активирайте се и потърсете нови, надеждни източници на доходи. Възможно е към вас да се завърнат ситуации от миналото, свързани с партньорските ви отношения. Бъдете толерантни с партньорите си лични и делови. Ще разрешите възникнали противоречия ако погледнете нещата от позицията на срещуположната страна.

ТЕЛЕЦ

Това е вашият силен момент. Неговото благотворно влияние ще усетите по-силно след излизането на Меркурий от ретроградно движение, след 10-ти март. След тази дата можете да предприемете активни действия в областта на вашата основна дейност, създаване на нови партньорства или реализиране на замислени проекти. Вашият планетен управител, планетата на любовта, хармонията, парите транзитира през знака Телец до 3-ти април и ви покровителства. Нарастващите воля и активност, в съчетание с магнетизъм и чар ще ви помогнат да постигнете това, към което се стремите. За вас е важно да насочите енергията си в правилната посока, а това ще окаже положително влияние върху един по-дълъг период от време. Пред вас се разкриват нови възможности за печалба и добри доходи, а това е важно за равновесието ви. Насочете фокуса си към това, което искате и не се отклонявайте. Положително развитие може да очаквате във воденето на съдебни дела, разрешаване на юридически казуси или планове, свързани с чужбина.

БЛИЗНАЦИ

Първите дни от седмицата ще бъдат силно повлияни от пълнолунието в Дева, най-вече за родените през юни. Съчетанието на силна емоционалност от пълнолунието и със стационарното движение на Меркурий изисква пред вас да се постави знак с особено внимание. Бъдете в максимална степен отговорни към действията си, избягвайте необмислени, прибързани и емоционални реакции. Това поведение може да създаде още по-голям хаос в живота ви и разрушаване на стабилни структури. В друг аспект, ако дълго време сте били в неясна и натоварваща ситуация, интуитивно взетите решения най-вече в дните около пълнолуние ще бъдат изчистващи за вас. Активират се събития от минали периоди. Ще се наложи да преразпределяте времето си между служебните и семейни ангажименти, имотни казуси или грижи към родител. Пазете гърба си, възможни са предателства и непредвидени ситуации. Отделете време и необходимо внимание към членовете на вашето семейство, а също така време и за ваши любими занимания и интереси. Това ще възстанови спокойствието ви.

още от Хороскоп