нашите сайтове - сп. Мениджър сп. Обекти Мениджър на годината Новите родители Зеленият кръг

Седмичен хороскоп: Звездите за бизнеса от 9 до 15 ноември

Shytterstock

Седмицата ще подкрепи  действията, които са ориентирани към финализиране и приключване на започнати процеси и дейности от минали периоди. Възможни са забавяния в действията или препятствия, които са повлияни от забавянето на движението на планетата на активността и действието, Марс, която след 15-ти ноември ще премине в директно движение. Седмица, подходяща за преосмисляне на основните цели, избор на посока за действие след новолунието на 15 ноември.

Двете планети, които са силно свързани с лични връзки и взаимоотношения - Венера и Марс са в  конфликт. В резултат на това  чувствителността е повишена, интензивността на страстите се увеличава, емоционалността е силна.  На 13 ноември е точният съвпад между двете планети Юпитер и Плутон. Това е аспектът  на властта, силата, господството, прекомерната амбиция. Аспектът на големите пари.

Завършва един цикъл и стартира друг за следващите 12 години в областта на икономиката, политиката, бизнеса.

ОВЕН

Водеща тема през тази седмица ще бъдат вашите партньорски отношения. Опастността от конфликти е повишена. Съществуват предпоставки за приключване на взаимоотношения, които са изчерпали своята форма. Бъдете наясно какво искате, от какво да се освободите и какво да запазите. А пътят към стабилизиране и запазване на важни връзки и взаимоотношения с лични или делови партньори е чрез мир, компромис и дипломатичност. През тази седмица е възможно да срещнете трудности в една или друга посока. Вашият планетен управител Марс забавя своята посока на движение, а след 15 ноември е директен. Все още имате време да определите посоката си на движение след тази дата. Бъдете умерени в разпределението на вашите финанси, избягвайте финансовите  рискове и излишни инвестиции, насочете се към получаване на подкрепа и съдействие от страна на влиятелни личности.

ТЕЛЕЦ

 Седмицата ще постави акцент върху основната ви дейност, работни процеси и взаимодействия. Ситуации, свързани с минал период или дейности, в които сте имали затруднения, сега могат да получат решение. Преговаряйте, водете срещи и отстоявайте своите позиции - вероятността да постигнете това, което искате е голяма.  Седмицата е вид подготовка за едно ново начало, което ще се активира след 19 ноември, свързано с  целите, кариерно или социално развитие. Можете да постигнете успехи, които трайно ще повишат авторитета ви, но не е изключен и обратният ефект, т.е да се окаже, че трябва да оставите нещо  и да прелистите нова страница. Възобновяват се въпроси, които засягат финансовото ви състояние. Постарайте се да получите подкрепата на вашите партньори лични или  делови. Бъдете толерантни, настроени към преговори, ако искате да постигнете по-добро взаимодействие или резултати.

БЛИЗНАЦИ

Насочете вниманието си към себе си, отделете повече време през тази седмица за личните си интереси и предпочитания. Забавете темпото, преосмислете всичко, което се е случило през живота ви в последните месеци - анализирайки ще достигнете до вярната посока за движение след 19 ноември. Тези събития, които бяха блокирани до настоящият момент или се движеха мудно, сега очакват окончателно довършване. Меркурий, вашият планетен управител с преминаването си в директно движение, поставя акцент върху въпроси, свързани с близки до сърцето ви хора, вашите деца или вас самите като изисква да разгърнете своя потенциал. Удовлетворение от положени досега усилия или нови възможности, изненади от любимите ви хора ще бъдат повод за добро настроени през седмицата. Финална седмица за приключване, с активиране на нови процеси след 19 ноември.

още от Хороскоп