Затвори
нашите сайтове - сп. Мениджър сп. Обекти Мениджър на годината Новите родители Зеленият кръг

Седмичен хороскоп: Звездите за бизнеса от 9 до 15 октомври

100

Снимка: Shutterstock

Седмицата е сцена на съществено раздвижване в позициите на небесните тела. На 10 октомври в 16 часа и 32 минути източноевропейско време,  планетата Юпитер се установява за цели тринадесет месеца на територията на зодиакалния знак Скорпион.

Промените не свършват с това.

На 14 октомври Венера застъпва на позиции в знака на Везни, а три дни по-късно откриваме Меркурий в Скорпион.

В резултат, седмицата носи духа на новото и на оптимизма във всички житейски сфери. Звездните аспекти дават едно рамо на стопанския живот, търговията включително и в сферата на международното сътрудничество.

Овен – Не се колебайте да правите нещата, които искате. Да си го кажем направо, действайте според желанията на сърцето, дори когато става дума за бизнес. Вслушвайте се в неговия глас. Стойностни съвети, информация, идеи идват към вас на 9 октомври.

Телец – Серия от щастливо стечение на обстоятелствата прави седмицата ви успешна за бизнес начинания. Приемете възможностите като лакмус за вашата позиция. Не се страхувайте да впрегнете амбиция и честолюбиви желания за градивно доказване на авторитета.

Близнаци – Неблагоприятни звездни аспекти към вашия знак създават пречки пред изпълнението на намеренията. Не сте в състояние да ги преодолеете по стандартния начин. Пробвайте да ги заобиколите или изместете фокуса в друга посока.

още от Хороскоп
14
Сряда
Ноември