Затвори
нашите сайтове - сп. Мениджър сп. Обекти Мениджър на годината Новите родители Зеленият кръг

Седмичен хороскоп: Звездите за бизнеса от от 29 октомври до 4 ноември

6625

Снимка: Shutterstock

 

Седмица на крайности и материализиране на започнатото oт началото на месеца. Седмица на равносметка и осъзнаване, седмица на разчистване и финализиране. Възможни са изненади и непредвидени действия, които ще имат дълготрайно последствие. През тази седмица се постарайте да запазите устойчивите структури, намерете време да изразите творческия си потенциал, освободете се от всичко ненужно и остаряло и пренаредете приоритети си.

Използвайте силната трансформираща енергия на периода и се съсредоточете върху промяната. Освободете се от всичко, което не ви е необходимо: вещи, връзки, отношения, мисли, за да направите място за нови възможности. Така, както сега е сезонът на златната есен и дърветата се освобождават от своите листа, така и вие позволете на пречките и трудностите, които са пред вас да си отидат, за да може на тяхното място да се появи новото, което ще се развива и ще ви дари с красотата си.

ОВЕН

След изминалата, натоварена със служебни задачи седмица, в началото на новата седмица все още ще ви се иска да си останете вкъщи. Направете го, ако можете да си го позволите, тъй като в края на седмицата служебните ви дела ще се увеличат. Напрежението в работата ви ще продължава, необходимостта от реорганизиране на дейността ви ще ви накара да поемете повече отговорности на работното място. Не влизайте в пререкания с вашите шефове. Като допълнение през седмицата е възможно да се наложи да си изяснявате отношенията с партньора/партньорката си, с деца или скъпи за вас хора. През този период може да купувате и да продавате спокойно, но все пак с премерен риск. Възможно е подобряване на материалното положение.

ТЕЛЕЦ

Целият месец ще бъде с основна насоченост към вашите лични и партньорски отношения. Това е областта от живота ви, която се нуждае от сериозна промяна. През седмицата се доверете на интуицията си, повече слушайте и по-малко говорете. Пренаредете мислите си, освободете се от закостенели представи за вашето бъдеще и поемете отговорности към самите себе си. Вашето трудолюбие е пословично, спокойно в края на седмицата можете да си дадете време за заслужена почивка или любими занимания.

БЛИЗНАЦИ

Реорганизацията на работното място, взаимодействието с колеги или с вашите служители ще натовари нервната ви система. Погрижете се за здравето си и въведете баланс между работния режим и времето за вас. Променете начина си на живот, освободете се от вреден навик и започнете нещо ново. При вас е достатъчно да въведете нова мисъл за това, което искате и ще го получите. Помислете за финансовите си доходи и избягвайте излишните покупки през седмицата.

още по темата
още от Хороскоп
24
Петък
Май