нашите сайтове - сп. Мениджър сп. Обекти Мениджър на годината Новите родители Зеленият кръг

Седмичен хороскоп: Звездите за периода от 16-ти до 22-ри ноември

Shutterstock

Седмица на действията, които в продължение на няколко месеца бяха блокирани, подложени на преоценка с цел търсене на нова посока и оптимални резултати. Марс, планетата на действието и активността стана ретрограден от 9-ти септември. От 15-ти ноември отново е директен, което съвпада и с новолунието в знака Скорпион. Всяко новолуние отваря врата към новите възможности. След това луната започва да нараства, а това е времето, което е най-подходящо за стартиране на новите планове и проекти, за започване на нова работа. Зелена светлина за проектите, свързани с големи инвестиции, за операции и медицински процедури, покупки на автомобил, техника и не без значение-започване на  любовни връзки. Водещи теми през тази седмица са: преструктуриране на дейността, взаимоотношения с шефове и авторитети или пък с държавна администрация; обученията и планове свързани с по-далечни перспективи. Няма да липсват и неочаквани ситуации, които ще напомнят за необходимостта от нестандартни решения.

ОВЕН

След дългия период на застой или срещане на препятствия в действията, които искахте да предприемете, сега получавате зелена светлина. Зовът за действие е силен, желанието за нещо ново е неудържимо. Марс, вашият планетен управител се движи директно, а в съчетание с новолунието в Скорпион пред вас се очертават добри възможности. Ако сте сложили край на изчерпали своето предназначение взаимоотношения, приемете случващото се философски, с разбирането, че се отваря една нова врата. В друг вариант чрез съвместна дейност и подкрепа от страна на вашите партньори - лични или делови ще задвижите нови бизнес проекти или инвестиции. Бъдете умерени като избягвате необмислени финансови рискове или съмнителни сделки. Проекти или дейности, които досега са били възпрепятствани, получават възможност да бъдат придвижени напред.

ТЕЛЕЦ

Новата седмица, придружена от важни събития като новолунието в Скорпион и Марс, който се движи директно, ще задвижат потока на промяната и при вас. Акцентът ще бъдат взаимоотношенията с вашите партньори - лични или делови, в които можете да поставите ново начало. В зависимост от решенията ви, тенденцията на развитие ще продължи по-дълъг период от време. Успехът ви до голяма степен ще бъде свързан с правилно поддържаните отношения с партньорите. Дългият период на застой и духовен растеж ви е показал вярната посока. Пътят на компромиса, приемането и точната преценка ще ви помогнат да предприемете правилните действия. Придържайте се към основните си приоритети, така ще избегнете поемането на  отговорности, които са в повече от необходимото. Избягвайте натоварването, погрижете се за здравето си.

БЛИЗНАЦИ

Възможно е през последните два месеца да сте срещнали трудности в реализирането на работните задачи. Новолунието и преминаването на Марс в директно движение ще отблокират тези процеси, в които досега имахте затруднения. Неочаквани ситуации ще разнообразяват ежедневието ви. Ще повишите доходите чрез подкрепа от страна на вашите партньори. Определени процеси, които  не се развиват според вашите очаквания,  ще бъдат заменени от нови възможности, които съответстват на бъдещето ви развитие. Основните събития през седмицата ще засягат професионалната ви реализация.

още от Хороскоп