Затвори
нашите сайтове - сп. Мениджър сп. Обекти Мениджър на годината Новите родители Зеленият кръг

Седмичен хроскоп: Звездите за бизнеса от 4 до 10 юни

221

Снимка: Shutterstock

Тук всеки ден носи различно послание. На 5 – 6 юни хармоничните вибрации на Слънцето разкриват силните ни страни при изява на нашите интелектуални качества. Не ги пропилявайте за битовизми.

На 9 юни се отдайте на мечти и правене на планове. Не си мислете, че това ще е загубено време. Само до края на месец юни ще ви стане ясно, че тези кроежи и планирания са ви подготвили за важните дела през месеца.

Овен – Наричайте нещата с истинските им имена. Ще сте щастливи да чуете подобна ответна реакция. Дните от началото на юни са изключително подходящи и благодатни за провеждането на важни разговори. Не допускайте дискусиите да се изродят в безсмислени спорове.

Телец – Вие се интересувате предимно и задълбочено от своя личен и партньорски живот. Вашите професионални и бизнес задължения ви изглеждат стабилизирани и подработени и смятате, че можете да си позволите за кратко да ги наглеждате от разстояние.

Близнаци – Всичко, което правите, е една импровизация. Много сте добри. В началото на юни ще застанете на финала на важни дела и ще бъдете доволни от себе си. Дори нещо да се обърка, ще намерите изход и решения с усмивка и с чувство за хумор. Някой не може да ви устои.

още от Хороскоп
24
Петък
Май