Затвори
нашите сайтове - сп. Мениджър сп. Обекти Мениджър на годината Новите родители Зеленият кръг

Тези знаци от Зодиака имат проблем с личните граници

11805

Изображение: pixabay

Едно важно умение често убягва на повечето хора – поставянето на лични граници и уважаването на чуждите. А, защо да е важно, казвате? Личните граници са онези правила и лимити, които създаваме за своето собствено емоционално, умствено и физическо равновесие и безопасност. Когато не знаете как да го направите, последствията могат да бъдат крайно неприятни. Без тези граници губим контрол над живота си и позволяваме на другите да ни диктуват какво трябва да мислим, вършим и чувстваме. Някои знаци на зодиака наистина имат проблем с това.

1. Близнаци
Близнаците са крайно нерешителни и тяхната неспособност навреме да правят избор, може да е признак за отсъствие на лични граници. Понякога този знак просто не знае какво иска или не иска и му е далеч по-лесно някой друг да взема решения вместо него. Проблемът не е в това, че Близнаците не умеят да действат самостоятелно. Просто обичат да прехвърлят отговорност.

2. Рак
Раците много се страхуват да не обидят или засегнат някого, затова и се съгласяват с всичко, дори и с това, което изобщо не им е по сърце или не искат да правят. Този знак винаги е воден от тревогата, че ако каже „не”, ще загуби  близък приятел, ще влоши лични отношения или просто всички ще му обърнат гръб. Ракът по-скоро ще се ограничи в нещо или ще направи сделка със съвестта си, само и само околните да не бъдат недоволни.

3. Лъв
Лъвът е силен и уверен в себе си, но това не означава, че не се оглежда за други наоколо, които биха му помогнали да взема решения. Лъвът постоянно изпълнява това, за което го молят околните, а това в крайна сметка му оставя много малко време за личен живот. Личните интереси на този знак постоянно са последни в списъка му със задачи и затова Лъвът нерядко си задава въпроса защо се чувства като изцеден лимон в края на деня.

още по темата
още от Хороскоп
20
Четвъртък
Юни