Затвори
нашите сайтове - сп. Мениджър сп. Обекти Мениджър на годината Новите родители Зеленият кръг

Забавен хороскоп: Сфинкс или лъв

3943

Снимка: pixabay

Хайде да поразвихрим малко фантазията си, да си представим от каква котешка порода сме според нашия зодиакален знак. Този забавен и необичаен хороскоп ще ви разкрие нови измерения и черти на вашата същност

Овен (21 март — 20 април)

Снимка: Guliver/Getty Images

Ти си порода американски кърл. Добре се приспособяваш към нови условия, непретенциозна в бита, обичаш да общуваш и играеш и постоянно имаш нужда от занимания, които да те развличат, иначе се вкисваш. Гордееш се с външността си и ти харесва да ти се възхищават и търсят твоето мнение и съвети. Интересува те всичко, което се случва около теб. И макар, че от детството още се стремиш да изглеждаш и да се държиш като възрастен, в сърцето си завинаги ще останеш пакостливо и донякъде наивно дете.

Телец (21 април — 20 май)

Снимка: Guliver/Getty Images

Ти си абисинска котка. Сдържана и аристократична, предпочиташ по-малко да говориш и повече да слушаш, но не страниш от общуване. Ти си интелектуалка и природно интелигентна, не вадиш нокти без особен повод и в повечето случаи си послушна към този, когото смяташ за авторитет. Но, ако бъдеш игнорирана, поведението ти може да стане разрушително. Безстрашна си, но не предприемаш неоправдани рискове, тъй като си много умна и умееш да предвиждаш последствията от постъпките си.

Близнаци (21 май — 21 юни)

Снимка: Shutterstock

Ти си бомбайска котка. Много разговорлива и общителна, с удоволствие играеш и се веселиш, лошо понасяш самотата и ненавиждаш да не ти обръщат внимание, но понякога натрапването те вбесяват. Лесно се поддаваш на "дрессировка",ако бъде намерен правилният подход към теб и даваш всичко от себе си. На агресията обаче отвръщаш със същата монета, в състояние си жестоко да си отмъстиш на някой, който силно те е засегнал, не обичаш тези, които не забелязват чара ти и се опитват да ти навредят по всякакъв начин.

още от Хороскоп
20
Петък
Септември