Затвори
нашите сайтове - сп. Мениджър сп. Обекти Мениджър на годината Новите родители Зеленият кръг

Забавен хороскоп: Зодиите на кафе

Снимка: Shutterstock

Как обичате да си пиете кафето? Зависи много от коя зодия сте, твърдят астролозите. Според тях на всеки знак от зодиака са присъщи определени черти, предопределящи неговото отношение към ароматната напитка.

Овен
За този представител на зодиака пиенето на кафе е истински ритуал. Овните обожават самия процес на приготвяне на ароматната напитка и не го поверяват дори и на най-близките си хора. В избора си на кафе са особено придирчиви и упорити – дълго търсят сорта, който ще им допадне най-много, но намерят ли го, всички други опции просто престават да съществуват за тях.
Овните предпочитат да пият кафе в добра компания, за тях това е форма на комуникация.

Телец
Те обичат да пият кафе винаги и навсякъде – независимо дали в уютната си домашна кухня или в луксозен ресторант. И във всеки от тези случаи изпитват огромно удоволствие. По отношение на вкуса са доста консервативни – имат си предпочитан сорт или микс, на който биха изневерили само в краен случай. За разлика от Овните, Телците не гледат на пиенето на кафе като на форма на социално общуване. Приемат този процес като минути за отдих и презареждане с бодрост и енергия, на мигове за релакс, в които никой няма право да им пречи.

Близнаци
Това е знакът на непостоянството, дори и когато става дума за кафе. Близнаците постоянно търсят нещо ново и необичайно, затова и не се спират дълго само на един сорт кафе. За сметка на това обръщат внимание на всеки нюанс при сервирането на кафе: размерите на чашата, избор на сорт и марка, обстановката, начинът по който се поднася и т.н. Особено внимание обръщат на чашката като винаги биха избрали пред всичко друго малки чашки с оригинални форми и разцветки. Предпочитат да се наслаждават на ароматната напитка в компанията на близки приятели, провеждайки дълбоки разговори или разгорещени спорове.

още по темата
още от Хороскоп