Затвори
нашите сайтове - сп. Мениджър сп. Обекти Мениджър на годината Новите родители Зеленият кръг

Звездите за бизнеса от 22 до 28 април

Снимка:Shutterstock

В няколкото работни дни до Великденските празници, звездите са ни приготвили изненади. Това е седмица за приключване и финализиране на това, което е започнато в по-ранен период. Седмицата не предполага активна дейност, благоприятна е за преосмисляне и довършване на започнати дейности, а новото начало ще поставим в дните след 5-ти май, когато ще настъпи Новолунието в знака на стабилността и парите, Телец. Слънцето от 20 април премина в знака Телец, настроени сме към семейството, традициите, стабилността и финансовата сигурност.

Телецът е знак, който ни учи да се радваме на удоволствията от живота, да получаваме енергия от всичко около нас. Докато знакът е в управление, подходящите теми ще бъдат финансовата стабилност, работата и отговорностите, свързани с нея, нашата собствена самооценка, откриване на дарби и таланти и реализирането им, семейството и връзката ни с Природата.

ОВЕН

Седмица, с насока реализиране на поставените цели най-вече свързани с кариерното ви развитие или основна дейност. Успехът е на ваша страна, постигнали сте резултати, които ви носят морално и финансово удовлетворение. Но все пак внимавайте по отношение на парите -  както бързо могат да дойдат, така лесно могат и да си отидат. Насочете се към тяхното стабилно и трайно състояние. Периодът е благоприятен за усвояването на нова информация, обучения, провеждането на разговори, с цел справяне с възникнала конкуренция или постигане на желаното от вас. Преговаряйте за интересите си, Меркурий е във вашия зодиакален знак. Подредете мислите си и подобрете концентрацията си, умът ви работи интензивно, а резултатът ще бъде положителен ако се вслушате във вродената ви способност да усещате другата страна. Ако усещате, че нещо не ви достига през тази седмица, направете преоценка на живота си до тук и вземете важни решения. Чарът и влиянието ви се усилват, Венера планетата на любовта и парите също е в знака Овен. Очакват ви изненади!

ТЕЛЕЦ

Седмицата ви дарява с прилив на енергия и ентусиазъм. Слънцето премина във вашия знак на управление, Телец. От 20 април пред вас се открива нов период за обновление и действие. През тази седмица насочете вниманието си към приключване и финализиране на започнати проекти, поети ангажименти, дейности. Доверете се на интуицията си и придобития опит и отделете време за решения, свързани с вашето кариерно развитие и социален статус за вбъдеще. Седмицата е благоприятна за решаване на финансови въпроси, съдружия, юридически въпроси, определяне на бъдещи цели, образование и изпити, отношения с чуждестранни партньори.  Критични за вас са дните 22-ри и 23-ти април. Избягвайте импулсивни постъпки и решения, взети под влияние на засилено желание за промяна или нервно напрежение. Бъдете максимално внимателни във финансовите операции. Нека рисковете ви бъдат премерени. Преподреждат се приоритетите ви. Новото начало за вас ще настъпи след 5 май, когато е Новолунието във вашия звезден знак.

БЛИЗНАЦИ

Седмицата е силна и динамична за вас. Движите се според посоката, която сте избрали. Събитията следват своя ход, а някои от тях не зависят от вас. Усилва се желанието ви да промените живота си. Венера и Меркурий ще ви подкрепят в реализирането на ваша мечта. Използвайте чара и обянието, които струят от вас, красноречието и дар словото, които имате, за да си направите реклама, да увеличите влиянието си в колектив или организация.  Можете да преодолеете всяко предизвикателство, да разсеете известни съмнения, свързани с професионалната ви посока. Чрез уменията ви да бъдете изобретателни и гъвкави в общуването, съобразителни, чрез репутацията, която сте си осигурили, можете да постигнете по-високо обществено положение. Бъдете уверени, следвайте приоритетите си и отстоявайте интересите си. В тази последна седмица от април за някои от вас ще приключи един етап от развитието ви. Основната линия ще бъде свързана с вашите партньорски отношения, лични или делови. Насочете внимание към действията си, предпазвайте се от импулсивни постъпки или грешни избори. Направете анализ на своята основна дейност до тук. Използвайте натрупани знания, опит и се вслушайте в интуицията си, за да можете да изберете посоката.

още по темата
още от Хороскоп