нашите сайтове - сп. Мениджър сп. Обекти Мениджър на годината Новите родители Зеленият кръг

Седмичен хороскоп: Звездите за бизнеса от 27 юли до 2 август

Снимка: Shutterstock

Силна седмица, в която чрез правилните действия може да постигнете максимални резултати. Дните до пълнолунието, което е  на 3-ти август са подходящи за започване на нови проекти и дейности. Луната е растяща всичко, което се започне на растяща Луна има тенденция да се увеличава.

 Второто новолуние за годината в знака Рак от миналата седмица, отвори вратата на вторият шанс свързан с поставяне на ново начало в една или друга област от живота. Стремежът към постигане на сигурност и стабилност е повишен.

 Много от започнатите  действия или събития ще достигнат своята кулминация. Една част от преобразуванията изискват кардинална промяна, а други очакват окончателни решения.

ОВЕН

Прилив на енергия, творчески подем, ентусиазъм. Периодът, в които можете да разгърнете потенциала си в оптимална степен, продължава и през тази седмица. Ако до този момент са съществували пречки, сега с правилната стратегия и действия ще се справите с всяко предизвикателство. Вашият планетен  управител Марс, в съчетание със слънцето в знака Лъв правят периодът изключително подходящ и подкрепящ ви във всяко начинание.  Непредвидените  ситуации или събития, които са извън контрола ви ще  са свързани с решения от изминали периоди. Последните дни от седмицата  могат да ви накарат да напуснете  зоната си на комфорт. Предпазвайте се от импулсивни постъпки, контролирайте емоциите си и най-вече гнева насочен към вашите подчинени или шефове. Движете се в посока преговори и отстояване на собствените позиции и ценности. Силен период за собствениците на бизнес, творци, политици, спортисти.

ТЕЛЕЦ

За родените в първата декада на знака се оформя период свързан с много преобразувания и усилия. Началото на седмицата ще ви постави пред необходимосттта от приключване на  стари и неразрешени до момента казуси, до определена степен свързани с роднини или партньорски отношения. Преразглеждане на договорни отношения, които се нуждаят от нова форма,  преговори и разяснителни разговори свързани с вашите  интереси, могат да променят линията ви на движение. Не реагирайте емоционално, избягвайте крайните, спонтанни решения. Освен работни казуси, мнозина ще бъдат ангажирани с  решаването на имотни въпроси, уреждане на сделки, подобрения в дома, ремонти или инвестиране на повече време от ваша страна за укрепване на взаимоотношенията в семейството или с родителите.

БЛИЗНАЦИ

И през тази седмица може да продължите линията зададена от предходната. Втори шанс или ново начало в посока реализиране на ваши цели, стремежи или мечти. Подредете  приоритетите си според това, което ви е необходимо на този етап в живота ви, според вашите желания. Преразгледайте възможностите, използвайте информацията и натрупаната опитност до сега, проведете необходимите  разговори, които ще ви помогнат да вземете правилни решения. Отворете се към това да получите подкрепата морална или материална на влиятелни личности или на вашите партньори. Благоприятен период да вземете важно решение и да сложите край на нещо в своя живот, което от дълго време ангажира вниманието ви или времето ви, конфликтна ситуация или проблем. Погрижете се за стабилността на вашите финанси, а изобретателен подход ще ви помогне да ги увеличите.

РАК

Силна седмица за вас, в която е необходимо да работите в две направления: натоварен работен график и увеличен обем от работни ангажименти, а от друга- необходимост от взимане на важни решения свързани с вашите партньорски отношения лични или делови. Предстоят ви  нови възможности и свързани с тях избори. Ако към вас се връщат ситуации от минали периоди, то те изискват един нов начин на поведение и решения. Ракът трудно се разделя с миналото, но ако искате да продължите напред сега е момента да приключите със старото. Второто новолуние в знака Рак, което активира процесите до средата на август ви дава втори шанс и нови възможности.  Уловете приливната вълна в посока  подобряване или стабилизиране на финансовото ви положение, създаване на нови източници на доходи. 

ЛЪВ

Намирате се в силен период, до септември ще можете да влияете и насочвате събитията  според това, което искате да постигнете в бъдеще. Нови предложения и възможности от една страна, а от друга необходимост от финализиране и приключване на процеси от минал период. Постарайте се да стабилизирате това, което сте започнали или създали до момента. Седмицата ще бъде наситена с емоционални преживявания от личен характер за някои, а за други повод могат да бъдат конфликтни ситуации на работното ви място или увеличени  служебни задължения. Ще се активират нерешени  конфликти между вас и членове на вашето семейство. Изяснете си ситуацията чрез разговори,  ако партньорствата са важни за вас се налага да се постараете да  възстановите равновесието. Подкрепата на вашите партньори ще ви  даде необходимо усещане  за сигурност. В друг вариант творческата почивка, откриването на нови хоризонти ще ви се отрази вдъхновяващо. Активен и креативен период за собствениците на бизнес, творците, политиците.

ДЕВА

Тази седмица и периодът до краят на  август до голяма степен ще се развива според зададената  вече посока. Една  част от събитията ще бъдат свързани с минал период. Напрежението може да бъде повече от обикновено и допълнително усилено от разкриване на нова информация. Разминаване в гледните точки или липса на правилно разбиране от страна на вашите партньори през тази седмица могат да ви накарат да приключите с партньорства, които са изпълнили предназначението си. Ако напрежението е твърде голямо за вас, почивката или дистанцирането от ежедневните ви работни ангажименти ще ви помогнат да направите  анализ на изминалият период, за да   може да предприемете действие на един  по-късен етап. Обърнете повече внимание на себе си, физическото и психическо здраве.

ВЕЗНИ

Силна седмица, в която вие до голяма степен може да повлияете на събитията. За да бъдете в максимална степен ефективни ще бъде необходимо да запазите емоционално равновесие.Втори шанс и нови възможности-това е основната линия за периода до края на месец август. Предизвикателства ще има в няколко направления: в работните процеси и партньорските отношения. Чрез компромисни решения ще постигнете повече. Периодът е силно продуктивен в посока изясняване на партньорски отношения, финализиране, приключване или създаване на нова форма. Ако вече сте направили промяна в основната си дейност, през тази седмица ще се наложи да положите повече усилия за структуриране, организиране и стабилизиране на започнатото. Отделете време за тези, които ви подкрепят вашите родители, партньори, деца. Преразпределете енергията си. Не бъдете равнодушни към проблемите на другите. В максимална степен се погрижете за хората, на които държите.

СКОРПИОН

Седмицата се очаква да бъде динамична и сложна  за родените в началото на знака. Натоварено ежедневие най-вече с работни ангажименти, увеличен обем от работа или неочаквани ситуации. Все повече ще ви се налага да защитавате това, което сте постигнали на този етап в кариерното или социално развитие. Ключът към успеха и постигането на по-добър резултат ще бъдат разяснителните разговори, преговорите или нова информация. Търсете компромисни решения, за да запазите това, което имате. Не забравяйте, че чрез агресивно поведение, отмъстителност ще си нанесете загуби.  Каквато и да е ситуацията, внимателно се вслушайте във вашия вътрешен глас. Той няма да ви подведе. Периодът до средата на август ви предоставя втора възможност  да възстановите  важни за вас отношения.  

СТРЕЛЕЦ

Продължете посоката, която сте избрахте миналата седмица, тя  отвори пред вас нова страница на втората осъзната възможност свързана с материалната ви сигурност. Увереността и желанието ви да постигнете успех са силни. Действайте и рискувайте в разумни граници, перспективите пред вас са  огромни. Избягвайте крайните решения, търсете компромиса и въведете стабилност в отношенията с партньорите си и в паричните потоци. Периодът не е подходящ за рисковани сделки,  инвестиции, теглене на кредити, а по-скоро в посока към разплащане  на стари задължения.  Положете усилия да получите подкрепата и одобрението на вашите партньори: лични и делови, на влиятелни личности и ваши благодетели. За други представители на знака тази седмица предоставя добра възможност за почивка или мечтано пътешествие.

КОЗИРОГ

Продължава тенденцията  на вторият шанс във вашите партньорски отношения-лични или делови. Вашият избор и решения ще повлияят върху събитията до края на годината. До краят на месец юли имате шанс да изчистите  натрупани недоразумения от  миналото. Можете да приключите тези отношения, които задържат развитието ви, но крайният резултат ще зависи от вашето желание. Ако ситуацията е силно конфликтна или ви създава сериозно напрежение пренасочете енергията си към решения свързани с вашият дом и семейство. Възможно е да бъдете изправени пред ситуации свързани с уреждане на имуществени въпроси, ремонтни дейности или преместване в друг дом или населено място. Ако събитията не се развиват така, както на вас ви харесва, преодолейте съпротивите и вътрешните си конфликтни, често това поведение може да ви осигури победа.

ВОДОЛЕЙ

Следвайте посоката, която до този момент ви е предвижила напред. Повторете тези стъпки, които са ви донесли успех. Вълната на вторият шанс отваря пред вас нови възможности свързани с по-добри възможности и перспективи в професионалната ви реализация. През тази седмица може в значителна степен да повлияете като изчистите недоразумения от минал период. Доверете се на опита, който сте придобили, фокусирайте се върху приоритетите си, правилната стратегия ще ви донесе успеха, който искате. Отношенията с вашите партньори, ще бъдат втората тема, която в продължение на месец ще изисква внимание, решения и промяна. Съществува тенденция  за създаване на нови партньорства или укрепване на съществуващите, необходимост от  компромисни решения. Действайте в посока хармонизиране  и стабилизиране, подкрепата на вашите партньори ще увеличи шансовете ви за успех.

РИБИ

Седмицата е естествено продължение на предходната. Вълната на вторият шанс ви предоставя добри възможности в създаването  или укрепване на собственият  бизнес. Ако промените подхода си на общуване в  голяма степен може да повлияете положително на отношенията с вашите деца, партньори или любими. В професионалната сфера ще постигнете по-голям успех чрез творчески, креативен подход. Преговаряйте за интересите си, отстоявайте позициите си. Усвояване  на нова информация, обучения, преразглеждане на договорни отношения ще бъдат акцент през текущата седмица. За максимални резултати подредете приоритетите си и следвайте целите си.

Успешна седмица на всички знаци!

Нина Ненова-астролог

още от Хороскоп