Затвори
нашите сайтове - сп. Мениджър сп. Обекти Мениджър на годината Новите родители Зеленият кръг

Седмичен хороскоп: Звездите за бизнеса от 28 юли до 4 август

Край и ново начало. Седмицата е разделена на две части. В първата част ще приключваме, а във втората ще създаваме.

Това е последната седмица от Лунния месец. На 1 август е Новолунието в Лъв и отново ще имаме прекрасната възможност да започнем живота отново, по нов начин, да стартираме проекти, дейности, начинания.

Последните дни от всеки лунен месец са подходящи за приключване, довършване, подреждане на започнати проекти. Това определя и посоката на движение: въвеждане на ред, изчистване и освобождаване от всичко излишно, за да се направи място за новото.

Времето е подходящо за трансформиране на стари програми, договори, мисли за довършване и приключване на поети ангажименти.

Ако в живота ви се повтарят ситуации от миналото, то те изискват преработване и промяна.

Лъвът управлява една любима тема от живота ни: любовта, творчеството, отношенията с децата, свободното време, хоби. Покровителства собствениците на бизнес, спортисти, политици.

До 1-ви август Меркурий е ретрограден. Новото начало се активира след  2 август, когато Меркурий ще премине в директно движение.

ОВЕН

Творчески подем, прилив на енергия, ентусиазъм. Започва един месец, в който ще поставите началото на вашите проекти или идеи. Ако възникнат непредвидени ситуации то те са свързани с  взети решения през изминали периоди. Последните дни от месеца могат да ви накарат да излезете от зоната си на комфорт. Последни усилия се изискват от вас свързани с работни ангажименти и задължения към семейството или родители. Укрепете връзките си с важните за вас хора тези, които ви подкрепят. Това ще ви осигури опората, която ще ви подпомогне в бъдеще.

Дните 29-ти, 30-ти юли са критични за вас. Предпазвайте се от импулсивни постъпки, контролирайте емоциите си и най-вече гнева насочен към вашите подчинени или шефове. Движете се в посока преговори и отстояване на собствените позиции и ценности. Нови възможности свързани с обновяване на финансовото ви положение си пробиват път към вас. Новолунието ще ви даде прекрасни възможности, но ако решите да предприемате сериозни финансови вложения, обмислете ги добре. Вашите екстравагантни желания, могат да доведат до сериозни нарушения на финансовото ви положение.

ТЕЛЕЦ

Намирате се в силен период, свързан с много преобразувания и усилия, най-вече по темите, които силно ви вълнуват. Началото на седмицата ще ви постави пред необходимостта от приключване на  стари и неразрешени до момента казуси, до определена степен свързани с роднини или засягащи  вас самите. Преразглеждане на договорни отношения, преговори свързани с ваши интереси, могат да променят линията ви на поведение след Новолунието в Лъв. Август месец за вас е подходящ и подкрепящ в решаването на имотни въпроси, уреждане на сделки, подобрения в дома, ремонти или инвестиране на повече време от ваша страна за укрепване на взаимоотношенията в семейството или родителите. Критични за вас могат да бъдат дните:31-ви юли; 1-ви август.

още от Хороскоп