Държавната администрация търси стажанти

Държавната администрация търси стажанти

Държавната администрация търси стажанти

Държавната администрация стартира ежегодната си програма за летни студентски стажове. През настоящата кампания ще бъдат открити 241 позиции за стажанти.

Програмата се провежда успешно за пета поредна година при изключителен интерес както от страна на студентите, така и от страна на държавната администрация. В нея могат да участват всички студенти, които са в процес на обучение във висше училище в страната или чужбина с непрекъснати студентски права, без значение от степента и формата на обучението. Стажовете са с фокус върху придобиването на професионален опит, нови знания и умения в реална работна среда, както и професионална ориентация на студентите.

Процедурата за кандидатстване и подбор е изцяло онлайн и се осъществява на портала а студентски стажове в държавната администрация на интернет адрес https://staj.government.bg, където са публикувани и условията на програмата.

Крайният срок за кандидатстване за стажовете, които ще се проведат през месец май, е 15 март. Свободните позиции за стажове през лятото ще бъдат обявени на 23 март и кандидатстването за тях ще продължи до 17 април 2016 г.

Коментари

НАЙ-НОВО

|

НАЙ-ЧЕТЕНИ

|

НАЙ-КОМЕНТИРАНИ