Момиченце изненадващо връчи CV-то на баща си на Мишел Обама

Момиченце изненадващо връчи CV-то на баща си на Мишел Обама

Момиченце изненадващо връчи CV-то на баща си на Мишел Обама

Неочакван акт на загриженост и инициативност успя да трогне първата дама на САЩ Мишел Обама по време на нейна среща с деца в Белия дом. 10-годишната Шарлот Бел отиде при нея и й връчи CV-то на баща си, който е безработен от години, с молба да му помогне. Мишел Обама се разчувства и прегърна момиченцето, като каза на останалите деца, че то „прави нещо за баща си”, съобщават американските медии.

В събитието са участвали деца на служители от държавната администрация на САЩ под ръководството на американския президент Барак Обама, посочва Би Би Си. Срещата се е провела под наслов „Ден, в който вземаме на работа дъщерите и синовете си” и е една от задължителните работни активности на първата дама.

След като Шарлот връчи на Мишел Обама CV-то на баща си, майка й обясни пред агенция АП, че съпругът й е работил известно време по кандидат-президентската кампания на Барак Обама през 2012 г., но е без работа, след като кампанията приключва. В продължение на години мъжът си търси място в държавата и политиката. Семейството се шегувало през уикенда, че ще помоли за препоръка първата дама, но никой не предполагал, че малката Шарлот наистина ще го стори. 

Коментари

НАЙ-НОВО

|

НАЙ-ЧЕТЕНИ

|

НАЙ-КОМЕНТИРАНИ