Мтел удължава срока за кандидатстване в стажантската си програма

Мтел удължава срока за кандидатстване в стажантската си програма

Мтел удължава срока за кандидатстване в стажантската си програма

Мтел удължава срока за кандидатстване в тазгодишната си стажантска програма. Желаещите да станат част от екипа на телекома могат да подадат документи до края на май през уебсайта на компанията. Първите стажанти за 2014 година ще започнат своята практика в Мтел още през май.

И тази година телекомът ще приеме стажанти в следните професионални направления: „Информационни технологии“, „Телекомуникации“, „Маркетинг”, „Финанси”, „Човешки ресурси”, „Корпоративни комуникации“ и „Право”.

Виж още: Mtel и Globul търсят стажанти

За първи път в стажантската програма на телекома ще бъдат приети и младежи в неравностойно положение. Мтел се присъединява към каузата “Get Ready 2 Work – Готови за работа“, която има за цел да допринесе за повишаване на заетостта на младите хора в неравностойно положение на пазара на труда в България.

Повече от 600 са студенти, взели участие в деветте издания на стажантската програма на Мтел. Средната възраст на обучаващите се е 21 години. Мтел приема около 60 стажанти на година, като всеки трети от тях в последствие остава в телекома. От 2005 година досега компанията е инвестирала повече от два милиона и двеста хиляди лева в своята стажантска програма.

Изисквания към кандидатите

  • Да са завършили успешно трети курс
  • Отлична компютърна грамотност
  • Много добро ниво на владеене на английски език
  • Да имате интерес към конкретна област
  • Предишен професионален опит не се изисква

В деветото издание на програмата през 2013 година се включиха над 50 студенти от 12 български и чуждестранни университети, които няколко месеца трупаха опит в компанията.

Ключови думи

Коментари

НАЙ-НОВО

|

НАЙ-ЧЕТЕНИ

|

НАЙ-КОМЕНТИРАНИ