Нов директор оглави "Корпоративни комуникации" на Мтел

Нов директор оглави Корпоративни комуникации на Мтел

Нов директор оглави "Корпоративни комуникации" на Мтел

Илияна Захариева оглави дирекция „Корпоративни комуникации” на Мтел. Тя ще отговаря за всички комуникационни дейности на компанията, насочени към обществото и служителите.

Дирекция „Корпоративни комуникации” ще обедини публичните комуникации, управлението на спонсорства и събития, програмите за корпоративна социална отговорност и вътрешните комуникации на Мтел.

Илияна Захариева има 15 години опит в сферата на корпоративните комуникации, връзките с обществеността, маркетинга и рекламата.

Тя се присъединява към екипа на Мтел от Пощенска банка, където е ръководила корпоративните комуникации на компанията в последните шест години.

Преди да стане част от Пощенска банка през август 2007 година, госпожа Захариева е отговаряла за рекламата и връзките с обществеността последователно за Хеброс банк, HVB Bank Biochim и Уникредит Булбанк. Работата си в областта на корпоративните комуникации започва в KPMG през 1999 година. 

Тя има диплома от Chartered Institute of Marketing, London, London School of Public Relations, както и магистърска степен от Факултета за нови и класически филологии и Факултета по славянски филологии на Софийския университет в София.

Ключови думи

Коментари

НАЙ-НОВО

|

НАЙ-ЧЕТЕНИ

|

НАЙ-КОМЕНТИРАНИ