Търсят се кандидати за работа в Германия

Търсят се кандидати за работа в Германия

Търсят се кандидати за работа в Германия

Търсят се кандидати за работа в Германия. За втора поредна година Агенцията по заетостта посредничи на „Европа парк“ в гр. Руст, Германия, в партньорство с германската Централа за международно и специализирано посредничество. „Европа парк“ е един от най-големите увеселителни атракциони в Германия и предлага интересни и перспективни възможности за работа в своя нов 4* луксозен хотел Bell Rock, както и в други хотели в увеселителния парк: El Andaluz, Castillo Alcazar, Colosseo и Santa Isabel. Предлагат се отлични условия за настаняване и професионално развитие.

Търсят се кандидати със следните специалности: бармани, помощник сервитьори, сервитьори (ръководители на секция в салона), младши готвачи, готвачи (ръководители в кухнята), нощен администратор, сътрудник в кафене/бар.

Кандидатите трябва да владеят немски език на много добро ниво. Изисква се образование/обучение в сферата на хотелиерството и ресторантьорството, респективно опит по обявените професии.

Подробна информация за работните места – основните компетентности и умения, които трябва да притежавате, изискванията за всяка отделна позиция и условията за работа и живот, предлагани от работодателя, можете на разгледате на българския EURES сайт: eures.bg в рубриката „Работни места“.

Избраните кандидати ще започнат работа от 1 април 2014 г. или по договаряне.

Представител на работодателя ще проведе интервю с кандидатите, подали документи на 18 февруари 2014 г. в гр. Варна. Ще бъде създадена възможност за провеждане и на интервю по скайп. Желаещите да се включат трябва да посочат данни за скайп връзка.

Необходимо е предварително изпращане на документи – автобиография, дипломи/сертификати за придобита специалност, препоръки и удостоверения за езикови познания (последните две в случай, че са налични). Одобрените по документи кандидати ще бъдат поканени за провеждане на интервю.

Ключови думи

Коментари

НАЙ-НОВО

|

НАЙ-ЧЕТЕНИ

|

НАЙ-КОМЕНТИРАНИ