Затвори
нашите сайтове - сп. Мениджър сп. Обекти Мениджър на годината Новите родители Зеленият кръг

Как nPloy променя начина на търсене и намиране на работа

Настоящият процес на намиране на кадри е остарял, тромав, отнема ненужно много време и ресурс. Проблемът е не дефицита на таланти, а по-скоро начина, по който достигаме до тях. Технологиите се развиват във всяка една посока и дойде времето да се радваме на иновациите и в подбора на персонал.

Създавайки nPloy, нашата цел е да разрешим проблема с демотивиращото, скъпо търсене на кадри и да го заменим с лесна за използване платформа, която автоматизира основните процеси на намирането на таланти и в същото време е финансово ефективна.

Изцяло ориентирана към резултатите, уеб базираната платформа действа на принципа‚ "всичко на едно място" – публикуване на обявата в няколко лесни стъпки, възможност за достъп до активно и неактивно търсещите работа, опция за директна комуникация с харесан от вас кандидат в самата платформа и автоматизирана преселекция. Тя отбира по-малко, но по-качествено подбрани кадри, на база на взаимни интереси и изисквания. Свързвате се само с тези таланти, които са ви впечатлили и автоматично скъсявате дистанцията между вас и младите професионалисти, които от своя страна, използват nPloy от телефона си.

От страна на потребителя, nPloy е безплатно приложение, което напълно променя процеса на търсене на работа. От бавен и стресиращ етап, търсенето на работа се превръща в лесна и дори приятна задача. Потребителите на nPloy имат възможността да попълнят резюмето си с няколко лесни стъпки в самото приложение и да комуникират директно с потенциалния си бъдещ работодател. Специално разработеният алгоритъм показва само обяви, които са базирани на интересите и очакванията на кандидатите и взаимодействието им със системата. Дизайнът на приложението е изключително интиутивен и се вписва в начина на живот както на младите професионалисти, така и на опитните експерти.

Мисията на nPloy е да съчетае идеалния кандидат с идеалната за него работа и компания.

Свържете се с office@nploy.net, за да се възползвате от преференциалните ни условия.

още от Job Мениджър