Затвори
нашите сайтове - сп. Мениджър сп. Обекти Мениджър на годината Новите родители Зеленият кръг

Кауфланд стартира платени летни стажове за ученици в 24 града

104

Kaufland България започва третото издание на платената си практикантска програма за ученици, завършващи средното си образование. Тази година тя обхваща 35 от хипермаркетите на веригата в 24 града в страната. Единствените изисквания към кандидатите са да имат навършени 18 години, интерес към предизвикателната и динамична сфера на модерната търговия и амбиция да бъдат част от екипа на компанията лидер в сектора у нас.

Всеки желаещ да участва, може да кандидатства с актуална автобиография до 6 юли. Програмата ще се проведе от 23 юли до 10 септември 2018 г. като на всеки практикант компанията предлага атрактивно възнаграждение, гъвкаво работно време и възможност да натрупа опит и знания от едни от най-добрите професионалисти в тази сфера у нас и в Европа.

„Като топ работотдател за нас е безспорна отговорност да създадем добри и конкурентни възможности и условия за следващите поколения, които да избират България за своята успешна кариера. Наша мисия е да споделяме високите стандарти и добрите бизнес практики с младите таланти, защото това е предимство както за тях като начинаещи, които търсят стойностно място за развитие, така и за компаниите, които изграждат силни екипи“, сподели Виктор Фачев, директор Човешки ресурси в Kaufland България.

Като част от програмата това лято практикантите ще имат възможност да разберат от първа ръка, със съдействието на ментор, как функционират процесите в търговската верига, както и да научат и прилагат международни практики в сферата на търговията и комуникацията с клиенти. След успешно приключване на програмата най-мотивираните участници ще имат възможността да станат постоянна част от екипа на Kaufland България.

 

още от Job Мениджър
16
Събота
Февруари