Затвори

Снимка: Guliver / Getty Images

Снимка: Guliver / Getty Images

Снимки: Guliver / Getty Images

Меган Маркъл изкачва стълбите на параклиса "Сейнт Джордж" в Уиндзор в сватбената си рокля, издържана в изчистена линия, с акцент върху воала и тиарата. Роклята е на "Живанши", предадоха световните медии. Тиарата е на кралица Мери, взета назаем от кралица Елизабет Втора. 

Джордж Клуни и съпругата му - известният адвокат и правозащитник Амал Клуни. Снимка; Guliver / Getty Images

Почитатели на британското кралско семейство се стичат по улиците на Уиндзор. Снимка: Guliver / Getty Images

Снимка: Guliver / Getty Images

Лидл България – „Най-добър работодател в България” за 2017

Shutterstock

Лидл България получи признанието „Най-добър работодател в България“ за 2017 г. в класацията на консултантската компания AON. Веригата бе отличена сред общо 56 компании от 10 индустрии, като бе единствената наградена в категорията „Големи компании“. Отличието отразява високата ангажираност и отдаденост на хората, които работят във всичките 86 магазина, 2 логистични центъра и централата на компанията.

Лидл България е един от водещите работодатели в страната, като от стъпването си на пазара досега  не спира да инвестира в грижата за своите над 2 300 служители и в налагането на коректни работодателски практики. В подкрепа на това, че веригата е един от най-предпочитаните и коректни работодатели, е изключително ниското текучество – средно месечният процент на флуктуация в компанията е под 2%. Друг интересен факт е, че делът на жените на ръководни позиции в компанията е над 34%, а 20% от настоящия ръководен състав са кадри, върнали се от чужбина, за да се реализират в нейната структура.

„Щастливи сме, че получаваме тази награда и че усилията ни като работодател са оценени по достойнство – това, че създаваме отлична работна атмосфера, кариерни възможности и удовлетвореност на екипите ни. Нашите успехи  са невъзможни без нашите служители. Ето защо това отличие е голямо признание за тяхната ангажираност, професионализъм и сърцатост в услуга на клиентите. Като работодател, ние само можем да изкажем дълбоката си благодарност към всички тях за това, че успехът на Лидл България – това са те“, коментира Милена Драгийска, главен изпълнителен директор на Лидл България.

Компанията предлага едни от най-добрите условия за работа, най-високите нива на заплащане в бранша, атрактивен социален пакет и разнообразни възможности за кариерно развитие и квалификация. Това е единственият ритейлър у нас с електронно отчитане на работното време, което гарантира заплащане на изработените часове с точност до минута.

Веригата предлага динамична и предизвикателна работна среда, широк спектър от професии в редица области като продажби, логистика, маркетинг и корпоративни комуникации, ИТ, финанси, строителство и експанзия, а като част от световна компания, дава възможност за международен обмен на опит и експертиза във всички 27 Lidl държави. Всеки десети в компанията е получил възможност за развитие, като редица са примерите, в които служители, започнали като касиер-продавачи, днес са управители на магазин, регионални мениджъри на 4-5 магазина или заемат ключови позиции в централата на компанията на средно мениджърско ниво.

Коментари
Job Мениджър:
Алианс за младежта

Алианс за младежта

Мениджър - Списанието

Advertorial

Изискан и просторен - лоби барът на хотела

Снимка: Guliver/ Getty Images

Цитат на деня
Виц на деня
Валутен калкулатор

Валутен курс за 18.05.2018 г.

от валута
към валута
количество
Крайна сума:
Фиксинг на БНБ

Фиксинг на БНБ за 18.05.2018 г.

Валута
За единици валута
Лева (BGN)
Обратен курс за 1 лев
CHF
1
1.66128
0.601945
CNY
10
2.60267
3.84221
EUR
1
1.95583
0.511292
GBP
1
2.23971
0.446486
RUB
100
2.67135
37.4343
USD
1
1.66016
0.602352