Затвори
нашите сайтове - сп. Мениджър сп. Обекти Мениджър на годината Новите родители Зеленият кръг

Млади кадри търси НАП

504

Снимка: Дияна Георгиева/Мениджър Нюз

Вакантни позиции за близо 60 инспектори по приходите в отдел „Проверки“, дирекция „Контрол“ и отдел „Ревизии и проверки“, дирекция „Средни данъкоплатци и осигурители“ обяви Териториалната дирекция на НАП София. Основно изискване към кандидатите е да имат завършено висше образование с бакалавърска степен. Икономическа насоченост на обучението е предимество. За позициите не се изисква предишен професионален опит или практика като държавен служител, което означава, че вратите на НАП са отворени за млади кадри, които сега прохождат в професионалната кариера.

Конкурсите за свободните работни места ще се проведат на два етапа. На първия участниците ще решават тест с въпроси от данъчното и осигурителното законодателство. Допуснатите до втория етап ще преминат през интервю. Кандидатите могат да подадат документи до 26 октомври, включително, в деловодството на ТД на НАП София (в ниското тяло, находящо се между ул. „Аксаков” № 29 и № 31), всеки работен ден от 10:00 ч. до 12:00 ч. и от 14:00 ч. до 17:00 ч.

Описание на длъжностите, изискванията за заемането им и образци на документи за участие могат да бъдат намерени на интернет страницата на НАП http://www.nap.bg/, рубрика „ЗА НАП“, подраздел „Работа в НАП“.

 

още от Job Мениджър
23
Петък
Август