Затвори

Платени летни стажове в Experian

 Experian

Глобалния лидер в предоставянето на информация и аналитични решения – Experian обяви стажантска програма за 2017 г., която включва позиции в направление разработка на софтуер, анализи на данни и финанси. Стажовете са платени и ще бъдат с продължителност от 3 до 6 месеца, а някои от тях ще предлагат и гъвкаво работно време.

Стажантската програма в Delivery Centre е насочена към млади специалисти, които се интересуват от приложението на технологиите в помощ на бизнеса. По време на стажа, те ще имат възможност да придобият реален опит с имплементацията, конфигурация и тестване на софтуерен продукт и да се запознаят с добрите бизнес практики в сфери като финансовите услуги или телекомуникации.  Кандидатите трябва да имат отлични аналитични умения, познания или опит със SQL, XML и/или Webservices. По време на стажа те ще участват в реални проекти като част от международни екипи.

Стажът в Quality Assurance ще даде възможност на стажантите да се запознаят и да приложат на практика методологии и инструменти за управление на качеството, да участват в разработката на софтуерни технологии от последно поколение и да бъдат част от екипи, които използват съвременни подходи при разработване на софтуерни продукти. Важно е кандидатите да имат добри познания по ООП, по бази данни, мрежи и операционни системи. Стажантите ще проектират, разработват и изпълняват автоматични и ръчни тестове и ще вземат участие във всички дейности по софтуерното тестване.

Понастоящем Experian разширява Центъра за споделени финансови услуги, който се намира в София. От този месец е обявена нова стажантска позиция – Обслужване и фактуриране. Тя е насочена към студенти трета и последна година на обучение по специалности, свързани с финанси и икономика. По време на програмата стажантите ще прилагат ценообразуване и такси към сметките на клиентите по график, ще качват фактури в системата, ще разглеждат и определят причините за издаване на кредитни бележки, като се придържат към изискванията за вътрешен и външен одит.

Стажовете в Analytics Center of Expertise са насочени към студенти, обучаващи се в бизнес или IT специалности, със засилен интерес към математиката и нейното приложение. Кандидатите трябва да са завършили минимум 2-ри курс в специалност с математическа или техническа насоченост, а така също и да имат базови познания по програмиране и/или извличане на данни, по SQL и статистика (линейна и логистична регресия). Стажът е с продължителност 3 месеца и се провежда 3 пъти в годината. Участниците ще се запознаят с добри практики за разработване на аналитични решения и ще участват в разработването на статистически модели и ad hoc анализи. След приключване на програмата, стажантите ще придобият познания по VBA за Excel, SAS и R, както и опит с методи за машинно обучение (machine learning methods).

За кандидатстване за позициите е необходимо да се изпрати актуална автобиография през кариерния сайт на Experian или на bulgariatalents@experian.com. Всички кандидати трябва да владеят английски език отлично.

За Experian

Experian e глобален лидер в предоставянето на информация и аналитични решения. Компанията помага на бизнес клиентите си в управлението на кредитния риск, превенцията от измами, по-доброто таргетиране на маркетинговите предложения и във вземането на бързи и ефикасни решения, както и на хората да управляват своите кредитни профили.

Experian има свои подразделения в 37 държави, в които работят над 17 000 служители. Experian plc е листната на Лондонската стокова борса (EXPN) и е включена в индекса FTSE 100. През 2016 г. сп. Forbes обяви Experian за една от „Най-иновативните компании в света“ за трета поредна година.

Коментари
Последни
Най-четени
Вчера
Job Мениджър:
Алианс за младежта

Алианс за младежта

Мениджър - Списанието

Advertorial

Жилищният комплекс от съвършено нов тип е пред Акт 16

Николай Неделчев

Снимка: Юлиян Донов

Румяна Тренчева, регионален директор на технологичния гигант за Югоизточна Европа

Снимка: Юлиян Донов

Цитат на деня
Виц на деня
Валутен калкулатор

Валутен курс за 19.03.2018 г.

от валута
към валута
количество
Крайна сума:
Фиксинг на БНБ

Фиксинг на БНБ за 19.03.2018 г.

Валута
За единици валута
Лева (BGN)
Обратен курс за 1 лев
CHF
1
1.66922
0.599082
CNY
10
2.50928
3.98521
EUR
1
1.95583
0.511292
GBP
1
2.23286
0.447856
RUB
100
2.74056
36.4889
USD
1
1.58894
0.62935