Затвори
нашите сайтове - сп. Мениджър сп. Обекти Мениджър на годината Новите родители Зеленият кръг

Предстои новото издание на инициативата "Мениджър за един ден"

107

"Мениджър за един ден" дава начало на професионалната реализация на ученици и студенти на възраст между 16 и 23 г. и се провежда ежегодно в още над 100 държави.

Джуниър Ачийвмънт България отвори регистрацията за организациите, които желаят да са домакини в 17-ото издание на инициативата "Мениджър за един ден".

В края на септември стартира регистрацията и за участие от ученици и студенти. Инициативата ще се проведе на 30 октомври, вторник, в цялата страна, под надслов "Вдъхнови бъдещето". Тя е в синхрон с политиката на Европейския съюз образованието да бъде с практическа насоченост, за да могат младите хора да получат истинска подготовка за реалния свят на бизнеса.

По време на "Мениджър за един ден 2018" утвърдени лидери и професионалисти от всички сфери на бизнеса и обществения живот, както и представители на държавата и институциите, ще дадат възможност на младежите да се запознаят с настоящето и бъдещето на професията на своя титуляр за деня. Реализирайки на практика своята социална отговорност, домакините традиционно потапят своите "мениджъри за един ден" в работното си ежедневие, показват им отвътре как работи техният сектор и ги вдъхновяват да открият своето професионално призвание.

JA България приканва повече компании, институции и работодатели да бъдат активни и да участват и домакинстват стажа на ученици и студенти през 2018 г., за да могат повече млади хора да направят навреме своя кариерен избор. 

И домакини, и участници могат да се регистрират на платформата на инициативата

В рамките на програмата тази година JA организира и четвъртото издание на Младежкия кариерен форум "Професиите на бъдещето", където водещи специалисти и вдъхновяващи лектори ще говорят с младежите на теми, свързани с дигитализацията на професиите. Участието на ученици и студенти в събитието е безплатно, необходима е предварителна регистрация тук

още от Job Мениджър
24
Сряда
Април