Затвори
нашите сайтове - сп. Мениджър сп. Обекти Мениджър на годината Новите родители Зеленият кръг

Ryanair търси кандидати за кабинен екипаж в България

110

Снимка: Guliver / Getty Images

Една от водещите нискотарифни авиолинии в Европа - Ryanair търси кандидати за кабинен екипаж за европейските си бази.

На 9 май в София фирмата Crewlink - партньор на Ryanair по набирането на кадри, ще организира събитие за избиране на кадри. "Всички заинтересовани са добре дошли да кандидатстват", посочват в съобщение от авиокомпанията. 

Кандидатстването става първо чрез попълване на формуляр онлайн. На одобрените ще бъде осигурено пълно обучение. Предишен опит в работата като кабинен екипаж не е необходим. Желаещите да се възползват от възможността да работят базирани в един от водещите центрове на Ryaiair в Европа ще трябва успешно да преминат конкуренцията по време на процеса на селекция. 

Към момента за Ryanair работят над 9000 служители, които са кабинен екипаж. Те са отговорни за поддържането на високите стандарти за безопасност в авиационния превоз и подсигуряването на приятен полет за пътниците. 

От Ryanair посочват, че на одобрените освен безплатно обучение, ще бъде подсигурена издръжка по време на обучението, безплатна униформа в продължение на първата година, отстъпка за униформата през втората година, 750 евро за новоприсъединили се, добра основна заплата, бонуси за продуктивност, бонуси от продажбите на стоки в самолета. При изпълнени цели по план, през първата година трябва да има приходи от 17 до 23 000 евро. 

Формуляр за кандидатстване може да изтеглите от тук

още от Job Мениджър
19
Събота
Януари