Затвори
нашите сайтове - сп. Мениджър сп. Обекти Мениджър на годината Новите родители Зеленият кръг

Една година платен стаж предлага Теленор

Shutterstock

За трета поредна година Теленор стартира стажантската си програма Hub by Telenor, която предлага платен едногодишен стаж в компанията. Приетите стажанти ще имат възможност да трупат професионален опит в сферата на телекомуникациите и да работят по реални проекти.

Hub by Telenor е насочена към младите хора, които имат интерес към мобилните и дигитални технологии и владеят английски език на високо ниво. Стажантската програма е отворена за студенти последна година или завършили образованието си в последната година бакалаври и магистри.

Компанията търси стажанти в отделите Финанси, Технологии, Дигитални услуги и Маркетинг, като сред десетте отворени позиции са “Потребителски маркетинг”, “Разработка на софтуер”, “Кредитен риск”, “Дигитален дизайн” и други. Избраните кандидати ще бъдат част от екипи, които работят по ключови проекти в изброените области.

Желаещите да участват могат да кандидатстват за конкретна позиция на http://www.telenor.bg/bg/careers/youth-vacancies, като изпратят креативна автобиография до 4 октомври 2018 г. Одобрените кандидати ще бъдат поканени на интервю, като част от програмата ще бъдат десет от тях.

Участниците в програмата ще стартират стажа си в Теленор в началото на ноември 2018 г. Като част от компанията, те ще работят на пълен работен ден, срещу мотивиращо финансово възнаграждение. В рамките на една година те ще могат да работят и да се учат от международен екип от експерти в отворена и мотивираща работна среда. След края на програмата, стажантите, които са се представили добре, може да получат предложение за постоянна работа в Теленор.

още от Job Мениджър
27
Четвъртък
Февруари