Затвори
нашите сайтове - сп. Мениджър сп. Обекти Мениджър на годината Новите родители Зеленият кръг

УниКредит Булбанк дава старт на ежегодната си стажантска програма

108

УниКредит Булбанк дава старт на ежегодната си стажантска програма през март. В програмата могат да се включат студенти и млади професионалисти, които искат да започнат своя кариерен път във финансовия сектор.

Стажът е с периодичност между 3 и 6 месеца и дава възможност за дългосрочна кариера в най-голямата българска банка. Програмата е платена и целогодишна, като всеки кандидат може да прецени кога е най-удобният момент да се включи в нея.

През 2018 г. стажантите могат да изберат да работят както в УниКредит Булбанк, така и в дружествата УниКредит Лизинг, УниКредит Факторинг и УниКредит Кънсюмър Файненсинг. В банката стажантите имат голям избор от възможности да се включат в клоновата мрежа в София и в цялата страна или в екипите на следните дирекции и отдели: Банкиране на дребно; Корпоративно, инвестиционно и частно банкиране; Информационни технологии; Операции; Управление на риска; Необслужвани кредити; Обслужване и удовлетвореност на клиентите; Маркетинг и реклама; Връзки с обществеността и комуникации; Човешки ресурси и Център за контакт с клиенти. 

През 2017 г. 361 стажанти се включиха в стажантската програма като 118 от тях бяха назначени на постоянна работа след това.

Повече информация за стажантската програма на УниКредит Булбанк можете да научите на сайта.

Кандидатствайте за стаж като попълните електронната форма.

още от Job Мениджър