нашите сайтове - сп. Мениджър сп. Обекти Мениджър на годината Новите родители Зеленият кръг

Зад всеки голям успех стои един голям екип

Виктория Бойчева, Старши специалист Маркетинг. Визия: Кауфланд България

Тя се чувства на правилното място за работа и точно на мястото си в него, защото знае, че ролята й е ключова, а за нея са необходими специфични професионални умения. Това я прави горда от собствените ѝ постижения, но и най-вече щастлива, че е част от един страхотен и доказано ефективен маркетинг екип. Виктория Бойчева е Старши специалист в отдела, където ежедневната динамика е определяща, а тя самата в голяма степен прави възможно плавното функциониране на екипа.

Маркетинг като кауза / „Скритият коз“ на маркетинга

Виктория избира работодателя си. Без да чака обява за специална позиция, тя изпраща мотивационно писмо на имейл адреса, който намира на сайта на Kaufland България и скоро с нея се свързват от компанията. „Kaufland беше сред фаворите ми, oще след завръщането ми от Виена, където завърших своето обучение. Kaufland отговаряше на всички мои изисквания за работодател – немска компания, с дълга история, надежден и сигурен работодател с възможност за кариерно развитие“, разказва Вики.

Започва работата си в Kaufland България като асистент в отдел Маркетинг. След около година тя вече има възможност да се заеме с планиране и координация на маркетинг активностите. Днес може с увереност да каже, че координира всички вътрешни процеси и проекти в отдела, както и такива, които са общи с други отдели на компанията, защото тя е свръзката и организаторът на плавното им и навременно протичане. Приема работата си като мисия да е в полза на колегите си и с добрите си организаторски качества и умения да улеснява работата им, да е тяхното „тайно оръжие“.

Как компанията те променя и ти нея

Описва работата си в Kaufland като разнообразна и даваща постоянни възможности за учене на нови неща. „Имам добри учители и примери в лицето на прекия ми ръководител и всички колеги, с които работя в ежедневието си. Научих се да се адаптирам към моментната ситуация и да приемем всяка нова задача с усмивка.“, разказва Вики.

Тя е категорична, че работата й в компанията е променила начина й на мислене - като професионалист и човек. Разбира, че за да се постигне нещо голямо, зад него трябва да стои един голям отбор и никога само една личност.

Определя ежедневната си работа като доста забавна, специфична, с много вътрешен дизайнерски жаргон и термини от креативно смесени немско-български думи и съкращения. Научила се е само с поглед да разбира колегите си, когато имат нужда от помощ. И винаги първа им я предлага.

Суперсилите на Вики

„Обичам момента, когато видя, че всички поставени задачи за деня са изпълнени, това ми доставя удовлетвореност.“, споделя Вики. А за да се случи това, тя умело е използвала своите супер професионални умения, подсилени от супер скорост, супер проницателност и супер комуникативни качества.

Целта й е да продължава да се развива и с уменията си да допринася за успехите на екипа и компанията. Осъзнава, че има много важна роля да подобрява и улеснява дейностите на колегите си в Kaufland, така че тяхната работа да тече лесно. Има усет кога и как да се намеси и го прави точно навреме и с висок професионализъм.

Суперсилите на работодателя

„Сигурност, спокойствие и защита.“ – това е дефиницията на Виктория за компанията, в която работи. За изразът „втори дом“ по отношение на Kaufland не е клише, защото усеща закрила, стабилност и надежда, която компанията й дава за бъдещето. Както и поле за изява и насърчаване да се развива и придобива нови умения. Предстоящото, новото, утрешният ден са обещанията, за които знае, че си заслужава всяка сутрин да започва деня с дълъг и интересен списък от задачи. А страхотният екип от професионалисти я мотивира да ги изпълнис лекота.

Научете повече за Кауфланд като работодател и за служителите в компанията на: kariera.kaufland.bg/supersili

още по темата
още от Job Мениджър