нашите сайтове - сп. Мениджър сп. Обекти Мениджър на годината Новите родители Зеленият кръг

Класация подреди най-добрите работни места в ПР-сферата. Българската SiteMedia е сред тях

Българска ПР-агенция влезе в рейтинга на една от най-авторитетните световни медии за комуникации PR News на най-добрите работни места в бранша за 2018 г.

Родният представител в класацията - SiteMedia Consultancy е не само единственият от Източна Европа, но и най-младата комуникационна агенция, отличена с престижното звание. В Компании и организации са оценявани в този ежегоден рейтинг за креативна атмосфера, възможности за развитие, нестандартни работни решения, цялостно отношение към работния процес и много други различни постижения в областта на развитието на работодателска марка (Employer Branding). SiteMedia Consultancy се нарежда както до глобални агенции като FleishmanHillard, Havas и Hill+Knowlton, така и до организации с отлични комуникационни постижения като HP Inc., The Heritage Foundation, The United Nation Foundations и други.

Наградите ще бъдат връчени на официлна церемония в Ню Йорк на 28 ноември. Целият списък с отличените работни места в ПР-сферата за 2018 г. може да видите тук.

още от Класации