Затвори
нашите сайтове - сп. Мениджър сп. Обекти Мениджър на годината Новите родители Зеленият кръг

Умни пари от Стойне Василев

129

 „Умни пари”(Издателство “Сиела”, 2018) на Стойне Василев е книгата, която ще ви помогне да увеличите финансовата си грамотност, като така ще постигнете финансова незавизимост и успех за вашия бизнес. 

Наръчникът по личи финанси и инвестиране в България, ще ви разкрие как да управлявате парите си, как да търсите инвестиции с по-висока доходност, как да си осигурите достойни старини и още много други. Всички тези практични съвети са събирани в продължение на повече от 20 години. Опитът на Стойне Василев като независим финан­сов консултант, инвеститор, предприемач, автор на Мениджър Нюз и собственик на най-популярния сайт за лични финанси – SmartMoney.bg, го правят чудесен ментор, на когото можете да се доверите.

Раят и Адът са в самите нас и в нашето отношение към това, което ни се случва.” С този цитат авторът недвусмислено подчертава, че за да се постигне желания успех, на първо място човек трябва да помени менталната си нагласа. Само по този начин всеки един от нас ще може да се наслаждава на живота, а няма да се тревожи само за пари. 

още от Коментари
15
Четвъртък
Ноември