Затвори
нашите сайтове - сп. Мениджър сп. Обекти Мениджър на годината Новите родители Зеленият кръг

Сърф легендата Лиса Андърсън участва във впечатляваща реклама

101

Кадър от видеото

"Изправям се пред много предизвикателства всеки ден. Възрастта не е едно от тях", казва в тази впечатляваща реклама сърф легендата от САЩ Лиса Андърсън.

Лиса е на 49 години и има забележителна спортна визия и кожа. Във видеото, създадено с помощта на компютърната графика, тя изкачва висока вълна, за да рекламира козметичния бранд No7 във Великобритания.

Стратегия на бранда от по-рано е да показва на клиентките си вдъхновяващи жени, променили очакванията и постигнали дълготраен успех в своето поле. По-рано негово рекламно лице бе 53-годишната балерина Алесандра Фери. 

Лиса Андърсън е спечелила всяка водеща титла на света в областта на сърфа, докато в същото време е била самотна майка. Нейните постижения развиват сърфа като спорт и премахват бариери, поставени от мъжете. 

Тази кампания е на агенция Mother Лондон, която работи с бранда No7 вече повече от 5 години. Това всъщност е последната реклама на агенцията за него, след като компанията майка на No7 Walgreens Boots Alliance обедини своя маркетингов бизнес с WPP. Ето защо криейтив рекламата на бранда вече ще бъде поета от Ogilvy.

още от Криейтив