Ако обичате киното, фестивалите, изкуството, София Филм Фест набира доброволци

Ако обичате киното, фестивалите, изкуството, София Филм Фест набира доброволци

Ако обичате киното, фестивалите, изкуството, София Филм Фест набира доброволци

Обичате киното, обичате атмосферата, хората, колорита на фестивалите, интересувате се от изкуство, имате свободно време? Има предложение за вас, което ще ви заинтригува. 

Международният фестивал София Филм Фест набира доброволци. Търсят се желаещи да се включат в събитието в периода 7 - 28 март, както и за някои организационни дейности от 25 февруари. Задачите на доброволците включват: посрещане и информиране на зрителите, разнасяне на рекламни материали, подпомагане на екипа в офиса на фестивала и при провеждане на пресконференции, награждавания, партита и коктейли.

Доброволците ще станат съпричастни с 23-тото издание на едно от най-големите културни събития у нас, ще могат да научат повече за организарането на филмов фестивал и ще имат свободен достъп до най-доброто от киноизкуството. Те ще се присъединят към немалката общност от над 300 доброволци, които подкрепят провеждането на фестивала със Си Ви Ес – България от 2010 година насам.

Доброволчески задачи ще има между 10 и 23 часа по предварително разработен график, съобразен с възможностите на доброволците. Готовността за включване в извънредни и непланирани дейности е предимство. От Си Ви Ес - България споделят, че обикновено доброволците имат време за ежедневни дейности и извън фестивала, но срещата с нови хора, събития и филми несъмнено се превръща в епицентър на бурния киноживот през март.

Позицията е подходяща за студенти и ученици над 16 години, както и за всички любители на киното със свободно време. Формулярът за кандидатстване може да намерите тук, а срокът за подаването му е 12 февруари.

Коментари

НАЙ-НОВО

|

НАЙ-ЧЕТЕНИ

|

НАЙ-КОМЕНТИРАНИ