Анастейша с концерт у нас това лято

Американската поп дива Анастейша идва у нас за втори концерт. Той ще бъде на 1-ви юли в зала 1 на НДК.  

С над 30 млн. продадени албума, звездата продължава да твори и да впечатлява феновете си по цял свят. В България Анастейша се очаква да изпълни най-големите си хитове, като "Left Outside Alone", "Not That Kind", "Paid My Dues", "Sick and Tired" и "I'm Outta Love", а концертът ще започне с някои от новите ѝ песни от чисто новия албум "EVOLUTION".  Новата тава е записана в Стокхолм от продуцента Anders Bagge, работил със звезди като Селин Дион, Джанет Джаксън и Мадона. Албумът е високо оценен както от критиката, така и от публиката, попадайки в ТОП 10 на най-големите музикални пазари в Европа – Германия, Италия и Великобритания.

"EVOLUTION" е озаглавено и турнето на звездата, което ще обиколи голяма част от европейските градове, като София ще е единствената дата на Балканите. 

Анастейша е една от най-харесваните певици у нас, като при първата си визита през 2015 г. разпродаде залата далеч преди концерта.

Билетите за концерта ще са на цени от 55 до 130 лева и вече са в продажба в мрежата на Eventim и касите в бензиностанции OMV.

 

Ключови думи

Коментари

НАЙ-НОВО

|

НАЙ-ЧЕТЕНИ

|

НАЙ-КОМЕНТИРАНИ