Българската делегация за "Евровизия 2018" пристигна в Лисабон

Българските участници в "Евровизия 2018" пристигнаха в Лисабон, където на 8 май България ще участва в първия полуфинал на музикалната надпревара.

След сериозната подготовка в България, е време група "Equinox" да се качат и на сцената в Лисабон, съобщава БНТ. 

"Доста мога да кажа, че се вълнувам, за мен това е нещо голямо, сбъдване на мечта", коментира Жана Бергендорф от група "Еquinox", която ще представлява страната ни с песента "Bones". 

"Очаквам да бъде много забавно, защото вече имаме приятелства с Германия, Австрия, Франция, Белгия, Австралия и така нямам търпение да сме заедно и да прекараме едни невероятни две седмици", каза Георги Симеонов JJ от група "Еquinox". 

"Тежък е графика доста. Има репетиции много и още от утре започваме. Ние всъщност имаме доста работа за вършене", допълни Владо Михайлов от група "Еquinox". 

"Като цяло според мен не е хубаво човек да има прекалено големи очаквания. Най е хубаво да тръгва с вяра в собствените си възможности, каквото Господ покаже и така", посочва Мария Димова, беквокалист на група "Еquinox".

Трей Кембъл от "Еquinox" споделя: За мен наистина е чест да представям България. Разбира се съм нервен, защото България се справи страхотно миналата година на конкурса. Затова, разбира се, ние искаме да донесем победата у дома.

А Джони Мануел от "Еquinox": Моите очаквания за Лисабон са много високи. Аз наистина, наистина очаквам с нетърпение да се качим на сцената и да дадем най-доброто и мисля, че ще спечелим!

Българската делегация за "Евровизия 2018" беше посрещната от фенове на летището в Лисабон. Веднага след 24-часовата аклиматизиция нашата група е готова за репетиция.

Първото им излизане на сцената ще бъде още днес в 19:30 часа. Тогава режисьорите ще направят и първата разкадровка.

България участва на първия полуфинал на 8 май, където ще пеем под номер 10. 

Ключови думи

Коментари

НАЙ-НОВО

|

НАЙ-ЧЕТЕНИ

|

НАЙ-КОМЕНТИРАНИ