Фантастично! Андре Рийо отново идва в България

Фантастично! Андре Рийо отново идва в България

Фантастично! Андре Рийо отново идва в България

След фурора у нас миналата година, когато за първи път включи страната ни в световното си турне, "Кралят на валса" Андре Рийо отново планира незабравимо преживяване за почитателите си в България. Официално, Рийо отново добави София в афиша за концертите си догодина. Засега е обявена само една дата у нас за фантастичното шоу на един от най-големите и харизматични посланици на класическата музика - 8 юни, 2019 година, но е напълно възможно Рийо да повтори хеттрика си от миналата година, когато се превърна в първият музикант "продал" зала "Арена Армеец" само за три дни.

Билетите за първия концерт през юни тази година се изчерпиха за часове, което доведе до назначаването на още една допълнителна дата. Така Рийо успя да зарадва близо 22 000 почитатели в България.

"Музиката и особено валсът са много важна част от моя живот", казва Андре Рийо. "Ако някое музикално произведение докосне сърцето ми, то тогава ще докосне и вашите сърца. Музиката ми позволява да покажа радостта от живота и да даря усмивки на света. Всичко е позволено в моите концерти: смях и плач, и танц, и пеене. Емоциите са тайната на моя успех.”

За новото си турне Рийо и музикантите от неговия оркестър "Йохан Щраус" са подготовили фантастична музикална палитра от валсове, филмова музика, опера, мюзикъли и поп хитове. И, несъмнено отново ни очаква вечер, която ще е фойерверк от емоции. С повече от 100 представления на година Андре Рийо предоставя перфектно забавление със световноизвестни, емоционални и романтични мелодии, поднесени с финес и с очарователното му чувството за хумор, множество изненади в спектаклите и с участието на международни солисти от най-висок клас.

През септември тази година световното турне на Андре Рийо премина през САЩ и Канада, през октомври – през Аржентина, през ноември – в Астралия като финалът е през декември във Великобритания. Четири екипа се грижат за поддръжката, маршрутите и транспортирането на тази огромна продукция от континент на континент – сценичните конструкции, фантастичните декори, техника, инструментите и приказните костюми на музикантите.

Продал над 40 млн. CD и DVD копия, отбелязал 30 първи места в различни класации и с над 500 платинени награди, Андре Рийо е наистина „маестрото на масите”, за какъвто го провъзгласява New York Times. Неговите видеа достигат милиарди гледания в YouTube. А последователите на "Краля на валса" във Facebook са повече от 3 700 000 са последователите на „Краля на валса” във Facebook.

Билетите за новия концерт на Андре Рийо у нас от днес вече са в продажба.

Коментари

НАЙ-НОВО

|

НАЙ-ЧЕТЕНИ

|

НАЙ-КОМЕНТИРАНИ